Menua

Izokina plantxan saltsa tartaroarekin

  • izokina
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Izokina plantxan saltsa tartaroarekin – 

Osagaiak

  • 4 izokin solomo, hezurrik gabe. 220 g bakoitzak
  • 2 koilarakada oliba olio
  • Koilarakada bat sagardo-ozpin
  • Perrexil xehatua
  • Saltsa tartaroa
  • Gatza

Errezeta

izokinaGatza bi aldeetatik eman eta padera batean jarriko ditugu izokin solomoak su bizian, oliba olio pixar batekin. 4 bat minutuan edukiko ditugu su bizi horretan. Erretiratu egingo ditugu, lehor ez daitezen.

Padera garbitu, olioa isuri eta hartan gorrituko ditugu baratxuri xerrak. Sagardo-ozpina isuriko dugu ondoren, erne zipriztinekin!, eta segundo batzuetan irakitan eduki ondoren gaineratuko dugu perrexil xehatua. Baratxuri-olioa gainean garaztatu eta saltsa tartaroarekin zerbitzatuko ditugu izokin solomoak.

 

Izokina plantxan saltsa tartaroa

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

izokina 2

Izokin errea ziapearekin

Osagaiak  4 izokin solomo, hezurrik gabe. 220 g bakoitzak Oliba olioa Ozpin-olio ziapeduna Gatza Errezeta Gatza bi aldeetatik eman eta padera batean jarriko ditugu izokin solomoak su bizian, oliba olio pixar batekin. 4 bat minutuan …

Pickled-Salmon

Izokina eskabetxean

Izokina eskabetxean –  Osagaiak 800 g izokin, 3×3 cm-ko zatitan moztuta 2 koilarakada gatz lodi Koilarakada bat piper beltz 4 erramu hosto 12 adar perrexil 4 adar ezkai 2 koilarakada piperrauts gozo (Verakoa, ahal bada) …

izokina parrilan

Izokina plantxan baratxuri-olioarekin

Osagaiak 4 izokin solomo, hezurrik gabe, 220 g bakoitzak 6 koilarakada oliba olio 4 baratxuri xister, zerrendatan moztuak 3 koilarakada sagardo-ozpin Perrexil txikitua Limoia Gatza Errezeta Gatza bi aldeetatik eman eta padera batean jarriko ditugu …

izokina parrilan 2

Patatak, gurin harrotua eta izokin ketua entsaladan

Osagaiak 8 patata ertain Baratxuri-buru bat Porru puska bat Piperbeltza, 3 ale Izokin ketua, 8 xerra eder 5 koilarakada ur 150 g gurin Tipulina, eskutada bat, perrexila eta ezamihilua Limoi baten zukua Gatza eta piperbeltza …

sukaldean-fondo0

Izokina marinatua

Osagaiak Izokin fresko baten gorputza, 1,8 bat kg, azalarekin eta hezurrik gabe, bi solomotan banatua, Gatz larria eta azukrea Eskukada bat aneta fresko (Belar bat da aneta: eneldo, aneth) Errezeta Depilatzeko pintza edo aliketa txiki …