Menua

Esnegain kruxpetak

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • Haize kruxpetak, frijituak eta epelduak
  • Esnegain harrotu berria, Chantilly krema
  • Azukre-hautsa

Errezeta

Guraize batzuez albo batetik ireki eta barruko orea hustu egingo diegu, neurrian betiere, kruxpetei, ahalik eta betegarri gehien sartu ahal izateko. Koilara batez beteko ditugu chantillyz kruxpetak, krema jarioan utzirik. Hobe hori, erdi hutsik baino. Azukre-hautsa gainetik eman eta epel jango ditugu, hoztu aurretik.

 

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Esne merengatu pattarra

Esne merengatu pattarra

Esne merengatu pattarra –  Osagaiak 800 g esne 200 g esnegain likido Laranja edo limoi azal puska eder bat Kanela txotx bat 175 g azukre 150 g ron Arrautza zuringoak (200 g) + 25 g …

Arrozesne usaingozatua

Arrozesne usaingozatua

Arrozesne usaingozatua –  Osagaiak 3 l esne 150 g arroz, pikor biribilekoa 125 g gurin 300 g azukre Limoi azal bat Kanela adaxka bat Cognac xorta bat Anis xorta bat Patxaran xorta bat Arrozesne usaingozatua …

natila

Natila

Natila – Osagaiak Litro bat esne 8 gorringo Irin koilarakada lau bat 5 koilarakada azukre Errezeta Gogoko dugun zerbaitekin irakingo dugu esnea: limoi, kanela, bainila… Behin irakindakoan, epeltzen utziko dugu bazterrean. Gopor edo katilu batean …

Abena edo oloa, esnea, platanoa eta kakao gosarimerienda edo postrea

Abena edo oloa, esnea, platanoa eta kakao gosari/merienda edo postrea

Abena edo oloa, esnea, platanoa eta kakao gosari/merienda edo postrea –  Osagaiak 800 ml esne 120 g abena edo olo 2 platano kakaoa 120 g azukre moreno edo panela galleta edo bizkotxoa (aukerakoa) … Errezeta …

Esne frijitu edo peilak

Esne frijitu edo peilak

Esne frijitu edo peilak –  Osagaiak Litro bat esne Kanela, adaxka bat 10 koilarakada azukre 50 g maizena 50 g irin Koilarakada bat eguzki-lore olio Irina eta arrautza joa Oliba olioa, frijitzeko Azukre eta kanela …