Menua

Erremolatxa oliba olio birjinarekin

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • Erremolatxa egosia, kilo bat
  • Oliba olio birjina
  • Gatza eta piperbeltza

*Lau pertsonentzat

Errezeta

Egositakoan azala kendu ondo, gainean izaten duen geruza fina baztertzeko, eta hostoen sustraien begi gogorrak ere kendu. Dadotan zatitu edo xerra lodi samarretan eta bota gatza eta eta piperbeltza eta oliba olioa gupidarik gabe.

Erremolatxa egosi ontziratuak erosi baditugu, metodoa ez da aldatzen, azala eta begiak kendu, eta gero gobernatu.

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Erremolatxa aza gordinarekin entsalada

Erremolatxa aza gordinarekin entsaladan

Erremolatxa aza gordinarekin entsaladan –  Osagaiak Erremolatxa egosia, azala kenduta eta dadotan, kilo erdia Aza txiki bat Oliba olio birjina, 4 koilarakada Ximiko bat piperrauts gozo Jogurt natural bat Limoi erdi baten zukua Gatza Erremolatxa …

sukaldean-fondo0

Erremolatxa jogurt saltsarekin

Osagaiak Erremolatxa egosia, kilo bat Jogurt natural bat 4 koilarakada esnegain likido Limoi baten zukua Baratxuri ale bat, xehatua Oliba olio birjin, 8 koilarakada Ziape aleak, zimiko bat Gatza eta piperbeltza *Lau pertsonentzat Errezeta Egositakoan …

Erremolatxa

Erremolatxa egosteko era

Erremolatxa egosteko era –   Beharrezkoak Erremolatxa freskoa, zurtoineko hostoak labana batekin kenduta Ura eta gatza Erremolatxa egosteko era Teknika / errezeta Zurtoina kentzeaz gain, sustraia ere kendu, eltzean ondrosoago sar daitezen. Ur gazituan murgildu eta …