Menua

Barbarinak plantxan, patata, oliba eta albahakarekin

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • 8 barbarin ertain edo 16 txiki, buruarekin baina ezkata eta triparik gabe
  • Kg bat patata, uretan egosi berriak eta zurituak
  • Eskukada bat oliba beltz, trauskil pikatuak
  • Eskukada bat albahaka, trauskil moztua
  • Oliba olio birjina
  • Xorta bat limoi zuku
  • Gatza eta piperbeltz eho berria

Errezeta

Gatza bi aldeetatik eman eta padera batean jarriko ditugu barbarinak su bizian, oliba olio pixar batekin. 4 bat minutuan edukiko ditugu su bizi horretan. Erretiratu egingo ditugu, lehor ez daitezen.

Garrantzitsua da patatak oraindik epel daudela xerratzea. Gatza eta piperbeltza emango diegu ondoren. Katilu batean, nahasi eta sardexkaz joko ditugu batera olioa eta limoi zukua. Pataten gainean garaztatuko dugu gero limoi-olioa. Albahaka eta olibak gainetik zabaldu eta, kontu handiz, hauts ez daitezen, nahasiko dugu ondoren guztia. Patata entsalada honekin aurkeztuko ditugu barbarinak.

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Barbarinak meuniere eran

Osagaiak 8 barbarin ertain, ezkatarik eta alboko hezurrik gabe Koilarakada bat oliba olio Gurina, zati handi bat 2 limoiren zukua Perrexila, txikitua Irina eta gatza Errezeta Gatza emango diogu arrainari, bi aldeetan eta barrenean. Zartagin …

sukaldean-fondo0

Barbarinak eskabetxean

Osagaiak 1,5 kg barbarin txiki, garbi eta errairik gabe Irina eta frijitzeko olioa 2 tipulin eder, zerrendatan moztuak 8 baratxuri xister, osorik Erramua, hosto fresko bat 10 koilarakada oliba olio Koilarakada bat piperrauts gozo Koilarakada …

sukaldean-fondo0

Piku, limoi berde eta albahaka zopa hotza

Osagaiak 16 piku, ongi onduak 3 banana, ongi onduak Litro bat ur 160 g azukre Bainila adaxka bat, ireki eta aletua 4 limoi berderen zukua eta birrindura Albahaka freskoa, eskukada eder bat Errezeta Albahakari hostoak …

Barbarin frijituak

Barbarin frijituak

Barbarin frijituak –  Osagaiak 24 barbarin txiki, arrokakoak Irina Gatza Oliba olioa, frijitzeko 2 baratxuri ale Barbarin frijituak Errezeta Ongi garbituko dizkigute barbarinak arrandegian, tripak kendurik, eta burua eta isatsa beren horretan utzirik. Oliba olioa …

Pizza antxoilekin

Pizza antxoilekin, tomate, mozzarela eta albahaka

Pizza antxoilekin, tomate, mozzarela eta albahaka –   Pagotxa RZkeko bideoa … Osagaiak 250g irin 125cl ur 7g legami 7g gatz 25g oliba olio tomate saltsa litro bat 2 mozzarela bola albaka antxoa poto bat …