Menua

Baratxuri eta perrexil arrautzopila

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • 8 baratxuri ale, xehatuak
  • 3 koilarakada oliba olio
  • Sorta eder bat perrexil, puska handi xamarretan pikatua
  • 8 arrautza
  • Gatza

Errezeta

Padera zabal batean, baratxuria eta olioa erantsi eta, su eztian jarriko ditugu berotzen. Arrautzak joko ditugu ondoren. Baratxuriak dantzan hasi direla sumatu orduko, biraka hasiko gara hara eta hona baratxuriak, kolorea hartzen eta are gutxiago erretzen utzi gabe, ongi egin daitezen. Baratxuriak ezinbestean gorritzen hasi direla sumatzen ditugun unean erantsiko dugu perrexila; segundo batzuetan biraka erabili, sua bizitu eta berehalako erantsiko ditugu arrautza joak. Arrautzopila mamitsu egin eta tomate entsalada batekin zerbitzatuko dugu.

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Gosaritarako bizkotxoa

Osagaiak 4 arrautza Azukre hautsa, 125 g Almendra gordinaren hautsa, 160 g 125 g gurin bigun 60 g esnegain (ura kenduta) Errezeta Katilu batean, hagaxkekin edo, hobeki, irabiagailu elektriko hagaxkadunarekin, arrautzak eta azukrea ongi jo, …

Esnegain bizkotxoa

Esnegain bizkotxoa

Esnegain bizkotxoa –  Osagaiak 4 arrautza Azukre hautsa, 125 g Almendra gordinaren hautsa, 170 g 125 g gurin bigun Esnegain irakina eta ura kendua. Bestela esnegain likidoa Esnegain_bizkotxoa Errezeta Katilu batean, hagaxkekin, arrautzak jo behar …

Mascarpone krema

Mascarpone krema

Mascarpone krema – Osagaiak 2 arrautza oso 160 g azukre 200 g esnegain, harrotua 400 g mascarpone Errezeta Arrautzak azukrearekin nahasi eta bizkor jo. Kontu handiz erantsiko dugu ondoren mascarpone gazta, nahasturak ongi hartu eta …

Arrautza nahasi krematsuak

Arrautza nahasi krematsuak

Arrautza nahasi krematsuak –  Osagaiak Arrautzak Esnegaina Gurina Gatza Errezeta Arrautza nahasi krematsuak eta mamitsuak egiteko, lerdetsu aterako ditugu beti paderatik: paderan behar baino gehiago egingo duten segundo bakoitzeko are eta gogorrago edukiko ditugu platerean, …

sukaldean-fondo0

Maionesa ziapearekin

Osagaiak Oliba olioa, litro erdia inguru 4 arrautza gorringo 3 koilarakada sagardo-ozpin 2 koilarakada bete ale-ziape edo ziape min, gustuen arabera Gatza, ximiko bat Errezeta Munduko saltsa hotz zabalduena da maionesa. Jaki askoren komodina da …