Menua

Bakailao frijitua tipula eta piperrekin

  • Bakailao frijitua tipula eta piperrekin
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Bakailao frijitua tipula eta piperrekin – 

Osagaiak

  • 4 bakailao solomo beratu, 220 g bakoitzak
  • Ximiko bat irin
  • 3 tipula, zerrenda mehetan moztua
  • 12 piper berde, zerrendatan moztua
  • 4 baratxuri ale
  • Oliba olioa
  • Gatza

Errezeta

Kazola zabal batean ipiniko ditugu tipulak, gatza eta oliba olioa. Su eztian jarri eta 45 bat minutuan edukiko ditugu gozatzen, gorritu arte. Padera batean olio ugari isuri eta su bizian frijituko ditugu piper berdeak baratxuriekin batera (osorik eta zuritu gabe). Xukatu eta gatz pixka bat emango diegu piperrei.

Irinetan igurtziko ditugu bakailao puskak, soberakina erretiratuz. Padera batean olio ugari isuri eta su bizi-bizian dagoela sartuko ditugu bakailao puskak. Lodieraren arabera, bizpahiru minutuan edukiko ditugu frijitzen, erretzen utzi gabe. Xukadera batez irauliko ditugu aldiro-aldiro, azal gorri kurruxkariaren barruan haragi mamitsua gorde dadin. Ez dakigula arraina lehortu. Atera eta paper-orri baten gainean xukatuko dugu.

Tipula beroa hondoan jarriko dugu eta bakailao frijitua haren gainean. Piper-zerrenda frijituez estaliko ditugu azkenik bakailao puskak.

Bakailao frijitua tipula eta piperrekin

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

bakailao kokotxa

Bakailao kokotxa freskoak saltsa berdean

Bakailao kokotxa freskoak saltsa berdean –  Osagaiak Kg bat bakailao kokotx fresko, azalik gabe Oliba olioa (1º) Xorta bat ardo zuri Arrain salda edo ura Baratxuri ale bat, pikatua Perrexil pikatua Gatza Bakailao kokotxa freskoak …

Baratxuri zopa bizkorra bakailaoarekin mikrouhinetan

Baratxuri zopa bizkorra bakailaoarekin, mikrouhinetan

Baratxuri zopa bizkorra bakailaoarekin, mikrouhinetan –  Osagaiak 8 baratxuri xister, xerratan Pipermin lehorra, pixar bat Zorrotada bat oliba olio Ogi txigortua edo zopako ogia, puska eder bat (60 bat g) 4 koilarakada bete tomate saltsa …

Azalore eta brokoli egosia

Azalore eta brokoli egosia bakailao eta olio errearekin

Azalore eta brokoli egosia bakailao eta olio errearekin –  Osagaiak Azalore eder bat Brokoli pare bat 4 baratxuri ale, xerratan moztuak 8 koilarakada oliba olio Ximiko bat piperrauts gozo Eskukada handi bat bakailao geza, beratua …

sukaldean-fondo0

Bakailao eta mahaspasa enpanada

Osagaiak Kg bat irin Ura, litro erdia inguru 800 g gurin 4 tipulin handi, zerrendatan moztuak dl erdia oliba olio Ximiko bat piperrauts gozo 2 baratxuri-ale, pikatuak 2 koilarakada bete perrexil xehatu Gatza 750 g …

sukaldean-fondo0

Bakailaoa beratzeko era

Osagaiak Ura Bakailaoa Errezeta Bakailaoa prestatzerakoan gakoetako bat, zalantzarik gabe, bakailaoaren beraren kalitateaz gain, ongi beratzea da, ongi gezatzea.Ahal dela, hozkailuan egingo dugu. Bakailaoa ur hotzarekin sartu eltze batean. Ura, gutxienez, bakailaoa halako hiru izan …