Menua

Arkume txuletak villeroi eran

  • Arkume txuletak villeroi eran
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Arkume txuletak villeroi eran – 

Osagaiak

  • 1,5 kg arkume txuleta (hezurrarekin)
  • Xorta bat oliba olio
  • Gatza
  • Bexamel saltsa, egin berria eta lodia
  • Irina, arrautza joa eta ogi birrindua
  • Olioa, frijitzeko
  • Gatza

Arkume txuletak villeroi eran

Errezeta

Errezeta hau hasteko gatza eman eta oliba oliotan jarriko ditugu txuletak gorritzen. Berehala xukatuko ditugu. Hoztu eta gero, bexamel bero bezain lodi batean murgilduko ditugu, geruza eder batez horni daitezen. Olioz igurtzitako erretilu batean ipiniko ditugu ondoren, errazago erabili ahal izateko.

Hoztu direnean, irinetan, arrautza joan eta ogi birrinduan pasako ditugu, eta ordu batzuetan utziko ditugu pausatzen, frijitu aurretik. Ogi birrindua hozkailuan hezatu dela ikusten badugu, ogitan pasatuko ditugu berriro, frijitu ondoan kurruskari atera daitezen. Oliba olio ugaritan frijituko ditugu, baratxuri ale solte batzuekin. Xukatu egingo ditugu ondoren. Patata frijituekin, entsaladarekin edo norberak nahi duenarekin zerbitzatuko ditugu.

Arkume txuletak villeroi eran

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Arkume arandoi xehatuak parmentier eran

Osagaiak Kg bat arkume arandoi, azalik et koiperik gabe Azenario bat, xerratan Porru bat, xerratan Baratxuri-buru bat Tipula bat, zatitua Litro erdia ardo beltz Ura Pastilla bat haragi-salda 5 tipulin eder, pikatuak Eskukada bat barrengorri, …

sukaldean-fondo0

Arkume arandoi irin-arrautzeztatuak

Osagaiak Kg bat arkume arandoi, garbi eta azalik gabe Oliba olioa 3 baratxuri ale, osorik Irina eta arrautza joa Ozpina Gatza Errezeta Gatza eman eta ur ugari jarriko dugu irakiten. Bor-bor hasi orduko barneratuko ditugu …

Arkumea saltsan patatekin

Arkumea saltsan patatekin

Arkumea saltsan patatekin –  Osagaiak 1,5 kg arkume (umerria edo bildotsa), puska ertainetan zatitua 5 piper txorizero, litro eta erdi ur epelean bi orduz beratuak 3 baratxuri ale, pikatuak 2 tipulin handi, pikatuak 10 koilarakada …

Arkumea txilindron eran

Arkumea txilindron eran

Arkumea txilindron eran – Osagaiak 1,5 kg arkume (umerria edo bildotsa), puska ertainetan zatitua 5 piper txorizero, ur epelean bi orduz beratuak 3 baratxuri ale, pikatuak Tipulin handi bat, pikatua 10 koilarakada tomate saltsa Xorta …

Arkume arandoiak salteatuta

Arkume arandoiak salteatuta

Arkume arandoiak salteatuta Osagaiak Kg bat arkume arandoi, garbi eta azalik gabe Oliba olioa Gurina, mutur bat 3 baratxuri ale, pikatuak Perrexil xehatua Ozpina Gatza Errezeta Gatza eman eta ur ugari jarriko dugu irakiten. Bor-bor …