Menua

Antxoa, pikillo piper eta gazta urdin tosta

  • Antxoa, pikillo piper eta gazta urdin tosta –  Osagaiak  4 ogixerra/tostada 4 antxoa xerra (gatzetan ondutakoak) 4 pikillo piper 100 g gazta urdin krema edo saltsa (potekoa edo etxean egina) …  Errezeta  Tostadak edo ogi xerrak erre. (labean, tostadora edo zartaginean oliba olio pitin batekin bustiz aurretik). Pikillo piperrak, zartaginean su baxuan (10etik 6 edo 7) oliba olio pitin bat ez erretzen eduki 25-30 minutuz. Ogi gainean gazta krema zabaldu, ondoren, pikilloa jarri eta azkenik luzeran, antxoa. …  Kasu!  Gazta kremarik ez baduzu etxean duzun gazta hori erabili dezakezu… Gozatu eta on egin!  Antxoa, pikillo piper eta gazta urdin tosta
  • piperra
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Antxoa, pikillo piper eta gazta urdin tosta –

Osagaiak

  • 4 ogixerra/tostada
  • 4 antxoa xerra (gatzetan ondutakoak)
  • 4 pikillo piper
  • 100 g gazta urdin krema edo saltsa (potekoa edo etxean egina)

Antxoa, pikillo piper eta gazta urdin tosta – Osagaiak 4 ogixerra/tostada 4 antxoa xerra (gatzetan ondutakoak) 4 pikillo piper 100 g gazta urdin krema edo saltsa (potekoa edo etxean egina) … Errezeta Tostadak edo ogi xerrak erre. (labean, tostadora edo zartaginean oliba olio pitin batekin bustiz aurretik). Pikillo piperrak, zartaginean su baxuan (10etik 6 edo 7) oliba olio pitin bat ez erretzen eduki 25-30 minutuz. Ogi gainean gazta krema zabaldu, ondoren, pikilloa jarri eta azkenik luzeran, antxoa. … Kasu! Gazta kremarik ez baduzu etxean duzun gazta hori erabili dezakezu… Gozatu eta on egin! Antxoa, pikillo piper eta gazta urdin tostaErrezeta

  1. Tostadak edo ogi xerrak erre. (labean, tostadora edo zartaginean oliba olio pitin batekin bustiz aurretik).
  2. Pikillo piperrak, zartaginean su baxuan (10etik 6 edo 7) oliba olio pitin bat ez erretzen eduki 25-30 minutuz.
  3. Ogi gainean gazta krema zabaldu, ondoren, pikilloa jarri eta azkenik luzeran, antxoa.

Kasu!

Gazta kremarik ez baduzu etxean duzun gazta hori erabili dezakezu… Gozatu eta on egin!

Antxoa, pikillo piper eta gazta urdin tosta

Antxoa, pikillo piper eta gazta urdin tosta

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Mascarpone krema

Mascarpone krema

Mascarpone krema – Osagaiak 2 arrautza oso 160 g azukre 200 g esnegain, harrotua 400 g mascarpone Errezeta Arrautzak azukrearekin nahasi eta bizkor jo. Kontu handiz erantsiko dugu ondoren mascarpone gazta, nahasturak ongi hartu eta …

Txerri-solomo eta gazta ogitartekoa

Txerri-solomo eta gazta ogitartekoa

Txerri-solomo eta gazta ogitartekoa –  Osagaiak Opil bat, bitan irekia 4 gazta xerra, desegingarria 4 xerra mehe txerri solomo adobatu Baratxuri ale bat, xerratan Gatza eta oliba olioa Errezeta Jakiak itsasten ez diren padera batean …

Gazta tarta txigortua

Gazta tarta txigortua

Gazta tarta txigortua – Osagaiak Hondoa prestatzeko: 250 g irin 175 g gurin guri 50 g azukre Arrautza bat Betegarria prestatzeko: 125 g esnegain 3 arrautza Terrina oso bat Filadelfia gazta Gatza eta mutur bat …

sukaldean-fondo0

Pikillo piperrak julianeneko eran

Osagaiak Pikillo piperrak, 2 pote ongi hautatuak Oliba olioa Baratxuri-buru bat Gatza Poteak ireki eta piperrek duten salda kendu. Zartagin handi batean jarri, hondoa ongi estaltzen dutela, baratxuri-buruaren ale libratuekin; aleak azal eta guzti, eta …

Antxoak gatzetan onduak

Antxoak gatzetan onduak

Antxoak gatzetan onduak –  Osagaiak Antxoak, nahi bezain bat Gatz larria Ura Oliba olioa … Errezeta Antxoak oso freskoak izango dira, atzeman berriak, antxoaren garaiaren hasierakoak (Apirila-Maiatza), tripa arrabaz beterik eduki dezan. Pertz batean edukiko …