Menua
  • Bistaratze aukerak

Pipermina

Pipermin frijituakPipermin frijituakPipermin frijituak

Pipermin frijituak

Pipermin frijituak –  Osagaiak Pipermin freskoak, kilo bat Oliba olioa Gatza Pipermin frijituak Errezeta Piperminak garbitu uretan eta xukatu zapi batekin. Oliba olioa suelto duen zartagin bat jarri su bizian, gutxienez bi hazbeteraino irits dadila …

Ikusi guztia  
piperminakpiperminakpiperminak

Piperminak ozpinetan jartzen

Piperminak ozpinetan jartzen – Beharrezkoak 9Kg pipermin fresko eta erdi neurriko 10 l sagardo-ozpin 4 l alkohol zuriaren ozpin Gatza, eskukada bat . . .  Errezeta Ur hotzean garbituko ditugu pipermin guztiak, lurrez eta lohiz …

Ikusi guztia  
Piperminak tenpuranPiperminak tenpuranPiperminak tenpuran

Piperminak tenpuran

Piperminak tenpuran –  Osagaiak 400 g pipermin fresko eta erdi neurriko 150 g irin Ura, litro laurdena Azukrea, ximiko bat Okindegiko legamia prentsatua, 15 g Gatza, koilarakada erdia Oliba edo eguzki-lore olioa, frijitzeko Piperminak tenpuran …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Hegaluze mendrezka errea tipula eta pipermin frijituekin

Osagaiak Hegaluze mendrezka eder bat, osorik eta azal eta hezurrik gabea 4 tipula, zerrendatan moztua Oliba olioa 24 pipermin fresko Perrexil pikatua Gatza 2 koilarakada eguzki-lore olio Koilarakada bat sagardo-ozpin Errezeta Kazola edo padera bat …

Ikusi guztia