Menua
  • Bistaratze aukerak

Barraskiloa

Barraskiloak tomatearekinBarraskiloak tomatearekinBarraskiloak tomatearekin

Barraskiloak tomatearekin

Barraskiloak tomatearekin –  Osagaiak 120 barraskilo egosi 8 koilarakada oliba olio Tipulin bat Tipula handi bat, pikatua Hiru litro laurden tomate saltsa Txorizo mina, puska eder bat Urdaiazpikoaren giharra, puska eder bat Pipermin mutur bat …

Ikusi guztia  
Barraskiloak egosteko erakBarraskiloak egosteko erakBarraskiloak egosteko erak

Barraskiloak egosteko erak

Barraskiloak egosteko erak Osagaiak Barraskiloak edo karakolak Ura Tipula bat Erramua, hosto bat Gatza Teknika Gure lurrean, purgatu egiten dira barraskiloak jan aurretik. Saretan zintzilikatzen dira leku idor ilunetan eta hiru egunean edukitzen dira gutxienez, …

Ikusi guztia  
BARRASKILOAK BIZKAI ERARA JoseluBlancoBARRASKILOAK BIZKAI ERARA JoseluBlancoBARRASKILOAK BIZKAI ERARA JoseluBlanco

Barraskiloak bizkaiko eran

Barraskiloak bizkaiko eran Osagaiak 120 barraskilo, egosiak (ikusi errezeta) 10 koilarakada oliba olio Tipulin bat 4 tipula handi, txiki-txiki eginak 8 piper txorizeroren mamia, uretan beratzen eduki ondoren aterea Tomate saltsa, litro erdia Txorizo mina, …

Ikusi guztia