- Bistaratze aukerak
Abakandoa
Pasta abakando edo miserarekin
Pasta abakando eta miserarekin Osagaiak 2 misera edo abakando, 700 bat gramokoa bakoitza Tipula ertain bat, txiki-txiki eginda 2 baratxuri ale, txiki-txiki eginda 4 koilarakada oliba olio Koilarakada bat tomate saltsa Brandy pixka bat Perrexil …
Ikusi guztiaAbakandoa erreta
Abakandoa erreta Osagaiak 4 abakando edo misera, 650 bat g bakoitzak Oliba olioa Gurina Gatza eta ura Errezeta Kazola zabal batean ura eta gatza ugari jarriko dugu, su bizian. Irakiten hasi orduko, 10 segundoz …
Ikusi guztiaArroza abakandoarekin
Arroza abakandoarekin Osagaiak 2 abakando, 700 bat gramokoa bakoitza Ura eta gatza 5 koilarakada oliba olio Tipula ertain bat, txiki-txiki eginda 2 baratxuri ale, txiki-txiki eginda 6 koilarakada tomate saltsa 600 g arroz (ale biribileko …
Ikusi guztiaAbakando saltsa
Abakando saltsa – Osagaiak 4 azenario 2 tipula Abakando edo misera karkasak Litro laurdena armagnac Botila bat ardo zuri Litro erdia tomate saltsa Irina, ximiko bat Litro bat ur Oliba olioa 5 koilarakada gurin hotz, …
Ikusi guztiaAbakando entsalada
Abakando entsalada Osagaiak 2 abakando edo misera, uretan egosiak. 700 g bakoitzak 2 eskarola, garbi lehor eta hostoak zabal Baratxuri ale bat, pikatua 6 koilarakada oliba olio birjina 2 koilarakada limoi zuku edo Xerez ozpin …
Ikusi guztia