Menua
  • Bistaratze aukerak

Abakandoa

pasta abakandopasta abakandopasta abakando

Pasta abakando edo miserarekin

Pasta abakando eta miserarekin Osagaiak 2 misera edo abakando, 700 bat gramokoa bakoitza Tipula ertain bat, txiki-txiki eginda 2 baratxuri ale, txiki-txiki eginda 4 koilarakada oliba olio Koilarakada bat tomate saltsa Brandy pixka bat Perrexil …

Ikusi guztia  
abakandoa erretaabakandoa erretaabakandoa erreta

Abakandoa erreta

Abakandoa erreta Osagaiak 4 abakando edo misera, 650 bat g bakoitzak Oliba olioa Gurina Gatza eta ura   Errezeta Kazola zabal batean ura eta gatza ugari jarriko dugu, su bizian. Irakiten hasi orduko, 10 segundoz …

Ikusi guztia  
arroza abankandoarekinarroza abankandoarekinarroza abankandoarekin

Arroza abakandoarekin

Arroza abakandoarekin Osagaiak 2 abakando, 700 bat gramokoa bakoitza Ura eta gatza 5 koilarakada oliba olio Tipula ertain bat, txiki-txiki eginda 2 baratxuri ale, txiki-txiki eginda 6 koilarakada tomate saltsa 600 g arroz (ale biribileko …

Ikusi guztia  
Abakando saltsaAbakando saltsaAbakando saltsa

Abakando saltsa

Abakando saltsa –  Osagaiak 4 azenario 2 tipula Abakando edo misera karkasak Litro laurdena armagnac Botila bat ardo zuri Litro erdia tomate saltsa Irina, ximiko bat Litro bat ur Oliba olioa 5 koilarakada gurin hotz, …

Ikusi guztia  
Abakando entsaladaAbakando entsaladaAbakando entsalada

Abakando entsalada

Abakando entsalada Osagaiak 2 abakando edo misera, uretan egosiak. 700 g bakoitzak 2 eskarola, garbi lehor eta hostoak zabal Baratxuri ale bat, pikatua 6 koilarakada oliba olio birjina 2 koilarakada limoi zuku edo Xerez ozpin …

Ikusi guztia