Menua

Izokin errea ziapearekin

  • izokina 2
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  •  4 izokin solomo, hezurrik gabe. 220 g bakoitzak
  • Oliba olioa
  • Ozpin-olio ziapeduna
  • Gatza

Errezeta

Gatza bi aldeetatik eman eta padera batean jarriko ditugu izokin solomoak su bizian, oliba olio pixar batekin. 4 bat minutuan edukiko ditugu su bizi horretan. Erretiratu egingo ditugu, lehor ez daitezen. Ozpin-olio ziapedunaz bustiko ditugu ondoren gainetik. Zerbitzatu.

Izokin errea ziapearekin

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

izokina eskabetxean

Izokin marmitakoa

Izokin marmitakoa –  Osagaiak Izokinaren azalak eta hezurrak, kg erdia inguru 8 koilarakada handi oliba olio birjina estra 2 azenario, xerretan moztua 2 baratxuri ale Tipula bat, zatitua Porru bat, zatitua Ura Pipermorro gorri bat …

izokin patea

Izokin patea

Izokin patea Osagaiak 750 g izokin haragi fresko, hezur eta azalik gabe. Izokin ketua, 3 xerra Bi baso bete esnegain urtu 150 g gurin 2 tipulin, xehatuak Zorrotada bat Xerez ardo Piperbeltz eho berria eta …

izokina

Izokina plantxan saltsa tartaroarekin

Izokina plantxan saltsa tartaroarekin –  Osagaiak 4 izokin solomo, hezurrik gabe. 220 g bakoitzak 2 koilarakada oliba olio Koilarakada bat sagardo-ozpin Perrexil xehatua Saltsa tartaroa Gatza Errezeta Gatza bi aldeetatik eman eta padera batean jarriko …

izokin pintxoa

Izokin pintxoa unax eran

Izokin pintxoa unax eran –  Osagaiak Ogiko tostak Letxuga Izokin ketua Egosi eta zuritutako ganbak Maionesa. … Errezeta Ontzi batean jarri: letxuga, txikitutako izokin ketua, aurrez zuritutako ganbak… (dena ogiko tostak izan ezik). Nahastu eta …

sukaldean-fondo0

Izokina marinatua

Osagaiak Izokin fresko baten gorputza, 1,8 bat kg, azalarekin eta hezurrik gabe, bi solomotan banatua, Gatz larria eta azukrea Eskukada bat aneta fresko (Belar bat da aneta: eneldo, aneth) Errezeta Depilatzeko pintza edo aliketa txiki …