Menua

Atun ogitartekoa

  • Atun ogitartekoa
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Atun ogitartekoa – 

Osagaiak

  • Opil bat, bitan irekia
  • Lata txiki bat hegaluze oliotan, ongi xukatua eta zatitan bereizia
  • Piper gorriak edo berdeak, erreak, zurituak, zerrendatan moztuak eta oliotan, baratxuri ale gordin batekin, edukiak

Errezeta

Oliba olio birjina garaztatuko dugu bitan irekitako opilean, ongi busti dadin. Hegaluzea zabalduko dugu gainetik, eta piper errearen zerrenden txanda izango da hurren. Gatz pixka bat emango diegu, opila itxi aurretik. Ezertan hasi aurretik, opila labean goritzen badugu, kraskatsu gera dakigun, ezin hobea izango da emaitza.

Atun ogitartekoa

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Opil suitzar torradak

Osagaiak 8 opil suitzar edo esne-opil Esnea, litro erdia Esnegain likidoa, litro laurdena 10 koilarakada azukre Kanela ezpaltxo bat Limoi azala, zati bat Irin xorta bat Arrautzak, joak Oliba edo eguzki-lore olioa, frijitzeko Azukre beltza …

sukaldean-fondo0

Pita ogia nola berotu ogitartekoak egiteko

Osagaiak Ogi arabiarra Errezeta Ogi arabiarra legamiarik eta mamirik gabeko opil mota bat da, gaur egun zailtasunik gabe aurkitzen duguna supermerkatu handietan, erosi, berotu eta segituan jateko. Aurrez egosiak egoten dira, eta hutsean ontziratuak edo …

Marmitakoa2

Atun marmitakoa

Atun marmitakoa >  Osagaiak Atunaren azalak eta hezurrak, kg erdia inguru 8 koilarakada handi oliba olio birjina estra 2 azenario, xerretan moztua 2 baratxuri ale Tipula bat, zatitua Porru bat, zatitua Ura Pipermorro gorri bat …

Barazki ogitartekoa

Barazki ogitartekoa

Barazki ogitartekoa –  Osagaiak Ogitarteko hau ogi freskoaz edo moldeko ogiaz egin daiteke, gustuen arabera. Opil bat, bitan irekia Saltsa maionesa edo saltsa arrosa Arrautza egosi bat, zuritua eta xerratan Xerra batzuk tomate fresko, garbi …

TORRADAK EganSnow

Ogi torradak

Ogi torradak Osagaiak 8 ogi opil, mami trinkokoak Esnea, litro erdia Esnegain likidoa, litro laurdena 10 koilarakada azukre Kanela ezpaltxo bat Limoi azala, zati bat Irin xorta bat Arrautzak, joak Oliba edo eguzki-lore olioa, frijitzeko …