Menua

Tipulatxen ozpin-olioa

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • Litro erdia oliba olio birjina
  • 20 koilarakada sagardo-ozpin
  • 4 tipulatx, zurituak eta pikatuak
  • Baratxuri xister bat, pikatua
  • Porru baten zuria, pikatua
  • Piperbeltz eho berria eta gatza

Errezeta

Gopor batean nahasiko ditugu osagai guztiak, ozpina eta gatza lehenik, gainerako gaiak ondoren. Botila batean edo hainbat botila txikitan sartuko dugu ozpin-olioa, kontserbatu eta behar denean erabiltzeko. Beraz, beti prest izango dugu ozpin-olioa, horrela eginez gero. Erabili aurretik, botila hatzaz estali eta bizkor eragingo diogu, nahastura berdintzeko.

Leku freskoan gorde behar da ozpin-olioa, gaien artea dauden barazkiak honda ez daitezen.

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

urraburua labean

Urraburua labean tipula, patata eta tomatearekin

Urraburua labean tipula, patata eta tomatearekin Osagaiak Urraburu eder bat, 4 lagunentzako modukoa edo bi ertain, ezkata, errai eta alboko hezurrik gabe Baso erdi bat ardo zuri 6 koilarakada oliba olio 4 baratxuri xister, xerratan …

sukaldean-fondo0

Bakailao freskoa irin-arrautzeztatua tipula eta piperrekin

Osagaiak 4 bakailao solomo beratu, 220 g bakoitzak Ximiko bat irin Arrautza joa 3 tipula, zerrenda mehetan moztua 12 piper berde, zerrendatan moztua 4 baratxuri ale Oliba olioa Gatza Errezeta Kazola zabal batean ipiniko ditugu …

Javier Lastras

Atuna tipularekin

Atuna tipularekin –  Osagaiak 4 atun solomo lodi, hezur eta azalik gabe, 220 g bakoitzak Ximiko bat irin 6 tipula, zerrenda mehetan moztuak 4 baratxuri ale Oliba olioa Xorta bat ardo zuri Gatza Atuna tipularekin …

Uraza eta tipula entsalada

Uraza eta tipula entsalada

Uraza eta tipula entsalada –  Osagaiak 2 letxuga ertain, xamur-xamurrak 5 luzoker edo pepino ertain, oso freskoak Oliba olio birjina, 10 koilarakada Limoi baten zukua Gatza eta piperbeltz eho berria Errezeta Letxuga hostoak ur hotzean …

sukaldean-fondo0

Hegaluze mendrezka errea tipula eta pipermin frijituekin

Osagaiak Hegaluze mendrezka eder bat, osorik eta azal eta hezurrik gabea 4 tipula, zerrendatan moztua Oliba olioa 24 pipermin fresko Perrexil pikatua Gatza 2 koilarakada eguzki-lore olio Koilarakada bat sagardo-ozpin Errezeta Kazola edo padera bat …