Mojo berdea
- Errezeta
- Bidali iruzkina
- Antzeko errezetak
Mojo berdea –
Osagaiak
- Eskutada eder bat perrexil
- Eskutada eder bat martorri
- Zorrotada bat ardo ozpin
- 4 baratxuri ale, zurituak
- Aguakate heldu-heldua, zuritua eta hezurrik gabe
- Limoi ur pixka bat
- Oliba olio birjina, zorrotada bat
Mojo berdea
Errezeta
Osagai guztiak sartu irabiagailuaren ontzian eta indar betean nahas daitezela, saltsa ongi krematsua sortu arte. Gatza eman eta iragazkitik pasarazi. Gatz-pipertu eta horrekin patata egosi batzuk jarri, edo barazki gordinak (azenario zoztorrak, porrua, tipulina, apioa eta abar).
(Saltsa meheagoa gustatuz gero, irabiatzean ur pixka bat edo barazki salda pixka bat gehitu).
Mojo berdea
Barazki pistoa
Barazki pistoa – Osagaiak Tipulin bat, txiki-txiki egina 8 baratxuri ale, osorik, zuritu gabe Oliba olio birjina, 10 koilarakada 2 kuiatxo dadotan moztuak 2 pipermorro gorri, dadotan moztuak 2 piper berde, dadotan moztuak 2 alberjinia …
Baratxuri zopa
Baratxuri zopa Osagaiak 8 baratxuri ale, xerratan moztuak Pipermin lehorra, ximiko bat 4 koilarakada oliba olio Zopako ogia, ukabil baten neurriko puska Tomate saltsa, 4 koilarakada handi Koilarakada bat piper-mami, kontserbakoa Piperrauts gozoa, ximiko bat …
Baratxuri konfitatuak hornidura gisa
Osagaiak 6 baratxuri-buru, ale ederrekin Oliba olioa, estali arte Gatza Errezeta Zuriturik edo osorik konfita ditzakegu baratxuriak, beren azalarekin. Azala kendu gabe konfitatuko ditugu, baratxuriak hobeago konfita daitezen eta aleak osoagoak atera dakizkigun. Burutik ale …
Baratxuriak hornidura gisa
Osagaiak 6 baratxuri-buru, ale ederrekin 4 koilarakada oliba olio Gatza Errezeta Zuriturik edo osorik erreko ditugu baratxuriak, beren azalarekin. Azala kendu gabe erreko ditugu, osoagoak atera dakizkigun, ez baitira horrela horren erraz erreko. Burutik ale …
Patata eta perrexil entsalada
Patata eta perrexil entsalada – Osagaiak Kilo bat patata, uretan egosiak, zurituak Perrexil sorta bat gehiegi xehatu gabea Oliba olio birjina Limoi zuku pitin bat Gatza eta piperbeltz eho berria … Errezeta Garrantzi handikoa da …