Menua

Krema kruxpetak

  • Krema kruxpetak
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Krema kruxpetak – 

Osagaiak

  • Haize kruxpetak, frijituak eta epelduak
  • Krema epela, egin berria
  • Azukre-hautsa

Krema kruxpetak

Errezeta

Guraize batzuez albo batetik ireki eta barruko orea hustu egingo diegu, neurrian betiere, kruxpetei, ahalik eta betegarri gehien sartu ahal izateko. Koilara batez beteko ditugu kremaz kruxpetak, krema jarioan utzirik. Hobe hori, erdi hutsik baino. Azukre-hautsa gainetik eman eta epel jango ditugu, hoztu aurretik.

Krema kruxpetak

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Krema tarta mugurdiekin

Krema tarta mugurdiekin

Krema tarta mugurdiekin –  Osagaiak Tarta-hondo bat, labean erretako ore hautsi fin batez estalia, hotza Litro erdia krema edo krema arin, gustuen arabera Mugurdi freskoak, txortenik gabe Azukrea hautsetan Krema tarta mugurdiekin Errezeta Kontu handiz, …

Krema arina kafearen kutsuan

Krema arina kafearen kutsuan

Krema arina kafearen kutsuan –  Osagaiak 750 g krema hotza 250 g esnegain, harrotua, azukre pixar batekin Kafe-likore xorta bat Koilarakada bat kafe disolbagarri, Nescafe modukoa Errezeta Azukre pixar bat emango diogu esnegain harrotuari, sendo-sendo …

Tiramisua-2

Tiramisua

Tiramisua –  Osagaiak 5 arrautza 75 g azukre 75 g irin Kafe bat bikoitza eta beltza, expresoa Pattar zorrotada eder bat (amaretto) 4 arrautza gorringo 8 koilarakada azukre Mascarpone gazta krematsua, 250 g 4 arrautza …

krema katalana

Krema katalana marina eran

Krema katalana marina eran –  Osagaiak 1/2 litro esne limoi baten azala kanela – zotz bat 30 gr arto-irina 6 gorringo 9 koilarakada azukre ziropea TRESNAK lau bol koilara pot bat irabiagailua … Errezeta Gorde …

Pikuak chantilly kremarekin

Pikuak chantilly kremarekin

Pikuak chantilly kremarekin –  Osagaiak 24 piku heldu Litro erdia chantilly krema Errezeta Xomorrorik eta txortenik gabe egongo dira pikuak. Beharra izanez gero, uretan pasatuko ditugu bizkor, eta zatar batez lehortuko ditugu ondoren leunki. Zuritu …