Menua

Oilaskoa frijituta

  • Oilaskoa frijituta
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Oilaskoa frijituta – 

Osagaiak

  • 2 oilasko, erdi tamainakoak, puska txikietan zatituak
  • Limoi zukua
  • Perrexil xehatua
  • 4 baratxuri ale, zanpatuak
  • Soja saltsa pixar bat
  • Irina eta gatza
  • 4 baratxuri ale, azala eta guzti
  • Oliba olioa, frijitzeko

Oilaskoa frijituta

Errezeta

Gatza oparo eman eta ontzi batean jarriko ditugu oilasko puskak. Limoi zukua, soja saltsa, perrexil xehatua eta baratxuri ale zanpatuak erantsiko dizkiegu ondoren. Ordu pare batean utziko ditugu hozkailuan pausatzen.

Haren ostean, xukatu eta irinetan pasako ditugu oilasko zatiak, eta soberako irina kenduko diegu ondoren. Padera bat su gainean jarri, oliba olioa oparo isuri, eta baratxuri-aleak erantsiko ditugu, azal eta guzti. Astiro berotzen utziko dugu olioa, baratxuriaren usaina har dezan. Su ertainean 5 minutu eduki ondoren, sua bizitu eta berotzen utziko dugu olioa. Erretzen hasi badira atera egingo ditugu baratxuriak, zapore txarra emango baitiote bestela olioari. Ongi txigortu arte frijituko ditugu oilasko puskak, eta paper xurgatzailean xukatuko ditugu ondoren. Entsalada edo patatekin aterako ditugu mahaira. Allioli saltsan edo Hondarraitz saltsan bustiak ere oso ondo geratzen dira.

Oilaskoa frijituta

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Oilasko errea aranekin

Oilasko errea aranekin

Oilasko errea aranekin –  Osagaiak 2 oilasko eder, erretzeko prestatuak, garbiak 20 aran pasa, ederrak eta mamitsuak, hezurra kenduta Limoi azal bat Tipula Gatza eta piperbeltza, eho berria Baso bete ur Errezeta Labeko erretilu handi …

sukaldean-fondo0

Pasta soja-saltsa eta oilaskoarekin

Osagaiak 2 oilasko papar, zerrendatan moztuak Tipula bat, pikatua Piper berde bat, pikatua 2 porru, pikatuak Eskukada bat barrengorri, xerratan moztuak Oliba olioa 300 g pasta txinatar Zorrotada on bat soja saltsa Errezeta Padera batean, …

sukaldean-fondo0

Oilasko hegal konfitatuak

Osagaiak 32 oilasko hegal, junturatik bitan moztuak Litro erdia oliba olio Litro erdia ur Oilo salda kontzentratua, pastilla bat 10 baratxuri ale 100 g hirugihar ketu, dadotan *Lau pertsonentzat Errezeta Kazola zabal bat sutan jarri …

sukaldean-fondo0

Oilasko hegalak labean Javiren eran

Osagaiak Kg bat oilasko hegal, muturrak moztuak 3 patata ertain, zurituak eta xerratan moztuak 2 tipulin ertain, pikatuak Gatza, piperbeltza eta muskat intxaurra Xorta bat ardo zuri Oliba olioa *Lau pertsonentzat Errezeta Labe-erretilu batean oliba …

Oilasko errea

Oilasko errea baratxuriarekin

Oilasko errea baratxuriarekin –  Osagaiak 2 oilasko eder, erretzeko prestatuak, garbiak 2 baratxuri-buru Gatza eta piperbeltza, eho berria 2 baso ur Oilasko errea baratxuriarekin Errezeta Labeko erretilu handi batean jarriko ditugu barreiaturik baratxuri aleak, oilaskoak …