Menua

Okela papur bildua marilen eran

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • Kg bat txahal haragi, xehatua
  • 1,5 terrina gazta, Filadelfia motakoa
  • Piper berde txiki bat, pikatua
  • Xorta bat ketchup
  • Xorta bat Worcestershire saltsa
  • Gatza eta piperbeltza
  • Oliba olioa

Errezeta

Gopor batean jarriko ditugu haragi pikatua, tipula, ketchupa, piperra eta Worcestershire saltsa. Eskuz nahasiko dugu guztia. Gatza eta piperbeltza eman eta bitan bereiziko dugu orea. Oliba olioz igurtzitako labe-erretilu obalatu batean luzatu dugu alde bat, roti baten antzera, ongi estutuz.

Gazta hedatuko dugu koilara batez haren gainetik, ertzetara gabe, haragiaren barruan gordeko baitugu, eta haragi-orearen beste erdiaz estaliko dugu gazta geruza, estutuz eta egoki itxuratuz. Haragi xehatuz itxuraturiko tontor luzexka azalduko zaigu, eta gazta izango da haren barruko betegarria, ikusiko ez dena.

Oliba olioa gainetik eman eta labeko grilan edukiko dugu 5 bat minutuan haragia, ongi txigor dadin. 200ºko tenperaturan edukiko dugu ondoren, grilarik gabe, beste 45 bat minutuan. Amak dioen bezala, begi bata zabalik eta bestea eskuan egongo gara bitartea horretan.

Labetik atera eta gutxienez 12 orduan edukiko dugu haragi bildua pausatzen, moztua eta jan aurretik. Tipulin eta piper frijituekin laguntzen badugu, zer esango dizuet, i-ka-ra-ga-rri-a!

 

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Kuiatxoak haragiz beteta

Osagaiak Haragi gordin pikatua (txahalkia, behikia eta txerrikia), 750 g 4 kuiatxo handi 4 koilarakada oliba olio 4 koilarakada handi tomate saltsa Gatza *Lau pertsonentzat Errezeta Kuiatxoak garbitu eta lehortuko ditugu. Luzetara moztu bitan, eta …

haragi salda

Haragi salda

Haragi salda Osagaiak Atzealdeko zankarra, puska koxkorretan moztua. 500 g Oilo laurden bat Tipula bat 2 azenario Porru bat Eskutada bat txitxirio 3 litro ur Oliba olio pixka bat Errezeta Kazola zabal batean, oliba oliotan …

Almandrongilak tipula saltsan

Almandrongilak tipula saltsan

Almandrongilak tipula saltsan Osagaiak 750 g behi haragi, xehatua (txahalkia edo txerrikia, edo nahasia ere izan daiteke) Baratxuri pixka bat eta perrexil xehatua 2 koilarakada ogi birrindua Berehalako tipula zopa, zorro bat Ura, bizpahiru edontzi …

sukaldean-fondo0

Behi haragia saltsan barrengorriekin

Osagaiak 1,5 kg behi haragi, gisatzeko, erdi tamainako pusketan zatitua 2 piper txorizero, aurrez 1,5 l ur epeletan beratuak, ordu pare batean 3 baratxuri ale, pikatuak 2 tipulin handi, pikatuak Irin pixar bat 10 koilarakada …

haragi fonduea

Haragi fonduea

Haragi fonduea Osagaiak Kg bat behi edo txahal azpizun edo solomo, dado ederretan moztua Litro eta erdi oliba olio 3 baratxuri ale Haragi fonduea Errezeta Fondue delakoa egin ahal izateko, ezinbestekoa da jaki honek mahairatzeko …