Menua

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran

  • Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran – 

Osagaiak

  • Kakahuete, hur edo almendra batzuk

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran

Errezeta / Teknika

Kakahuete, hur edo almendra bati hozka egin eta gorbezitua baldin badago, bigundua, edo hozkia ematen badu, fruitu lehorrak plater batean zabal-zabal jarri eta segundo batzuez sartuko ditugu mikrouhinen labean, potentzia handienean, lehengo gogortasuna erdiesteko, berriz ere sasoiko egon daitezen, txigortu berrien itxurarekin. Gainera, epel, askoz ere goxoagoak egongo dira.

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Teilak Kakahuete teilak

Kakahuete teilak

Kakahuete teilak –  Osagaiak Kg erdia azukre Kg erdia kakahuete, pikatuak Litro laurdena arrautza zuringo Ximiko bat bainila-esentzia edo bainila-hauts Kakahuete teilak Errezeta Sutatik kanpo, hagaxka elektriko batez nahasiko ditugu gai guztiak eltze batean. Ore …

sukaldean-fondo0

Pixtatxo krema

Osagaiak 150 g krema 150 g txokolate zuri Gelatina orri bat 9 koilarakada pistatxo ore berdea 375 g esnegain likidoa Errezeta Ontzi batean Maria bainuan nahasiko ditugu txokolate zuria eta pistatxo orea, krema bat lortu …

sukaldean-fondo0

Tipula potxatua mahaspasekin

Osagaiak 2 kg tipula, zerrenda mehetan moztua 15 koilarakada oliba olio Gatza 10 koilarakada mahaspasa, xukatuak, xamurrak eta hazirik gabe, eta uretan edo, hobe, moskatel edo ardo goxoan beratuak *Lau pertsonentzat Errezeta Oliba olioa eta …

Obispo tarta

Obispo tarta, Teresarena

Obispo tarta, Teresarena – Osagaiak 250 g. arbendol edo almendra xehatu 100 g. arbendol osorik 250 g. azukre 8 arrautza-gorringo 8 arrautza-zuringo 125 gr. gurin 30×30 zm-ko ontzi karratu bat (gaileta kaxa metalezko baten tapa …

Kardua arbendolekin

Kardua arbendolekin

Kardua arbendolekin –  Osagaiak Kardu bat gordinik Ura Gatza 2 baratxuri ale, xehatuak 2 koilarakada oliba olio Eskukada txiki bat arbendol edo almendra, txigortuak eta xerratan moztuak 2 koilaratxokada irin Kardua_egosi den salda, edontzi handi …