Menua

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran

  • Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran – 

Osagaiak

  • Kakahuete, hur edo almendra batzuk

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran

Errezeta / Teknika

Kakahuete, hur edo almendra bati hozka egin eta gorbezitua baldin badago, bigundua, edo hozkia ematen badu, fruitu lehorrak plater batean zabal-zabal jarri eta segundo batzuez sartuko ditugu mikrouhinen labean, potentzia handienean, lehengo gogortasuna erdiesteko, berriz ere sasoiko egon daitezen, txigortu berrien itxurarekin. Gainera, epel, askoz ere goxoagoak egongo dira.

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Kardua arbendolekin

Kardua arbendolekin

Kardua arbendolekin –  Osagaiak Kardu bat gordinik Ura Gatza 2 baratxuri ale, xehatuak 2 koilarakada oliba olio Eskukada txiki bat arbendol edo almendra, txigortuak eta xerratan moztuak 2 koilaratxokada irin Kardua_egosi den salda, edontzi handi …

Pistatxo teilak

Pistatxo teilak

Pistatxo teilak –  Osagaiak Kg erdia azukre Kg erdia pistatxo, pikatuak Litro laurdena arrautza zuringo Ximiko bat bainila-esentzia edo bainila-hauts Errezeta Sutatik kanpo, hagaxka elektriko batez nahasiko ditugu gai guztiak eltze batean. Ore leun bat …

Banana tarta mahaspasekin

Banana tarta mahaspasekin

Banana tarta mahaspasekin –  Osagaiak Tarta molde bat, labean berotutako masa hautsi fin-finaz estalia, hotza 5 banana, zurituak, dadotan moztuak Korintoko mahaspasak, eskutada bat (sobera lehor baleude, zenbait orduz eduki beratzen Calvados-etan) Zurrusta bat Calvados …

sukaldean-fondo0

Ozpin-olioa fruitu lehorrekin

Osagaiak Kakahuete olioa edo ekilore olioa, litro erdia Oliba olio birjina, estra, litro erdia Pinazi txigortuak, koilarakada bat Hur txigortuak, koilarakada bat 100 g sagardo-ozpin 100 g limoi zuku Gatza eta piperbeltz beltza, eho berria …

Gabon konpota

Gabon konpota

Gabon konpota –  Osagaiak 2 l ur Litro bat ardo beltz, ona 400 g azukre Kanela, ezpal bat Litro laurdena mertxika-zati lehor Litro laurdena aran pasa Litro laurdena piku lehor Litro laurdena mahaspasa . . …