Menua

Kakahuete pattar krematsua

  • pattarra
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Kakahuete pattar krematsua – 

Osagaiak

  • 22,5 cl ur
  • 75 cl esne
  • Kakahuete gurina, 100 g
  • 30 g azukre
  • Kakao hauts zimiko bat
  • Gatz pixar bat
  • Ron urtetsua, 4 koilarakada handi

Errezeta

Ura eta esnea irakinarazi eltze batean eta, borborka hasten den momentuan, gainerako osagaiak gehituko ditugu. Irabiagailu baten besoa sartu eta indar handienean egin dezala lan. Gero beste 5 minutuz irakiten utzi. Nahastura iragazkitik pasarazi eta hozten utzi baino lehenago, berriz irabiatu, bizi-bizi. Koilarakada batzuk ron isuri eta ongi nahasi. Botila batean sartu eta hozten utzi.

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Hur eta kakao pattarra

Hur eta kakao pattarra

Hur eta kakao pattarra –  Osagaiak 500 g esne 500 g esnegain likido 300 g hur-praline Kakao hautsa, 4 koilarakada txiki 150 g hur pattar … Errezeta Eltze batera esnea eta esnegaina bota, eta irakitan …

Pistatxo teilak

Pistatxo teilak

Pistatxo teilak –  Osagaiak Kg erdia azukre Kg erdia pistatxo, pikatuak Litro laurdena arrautza zuringo Ximiko bat bainila-esentzia edo bainila-hauts Errezeta Sutatik kanpo, hagaxka elektriko batez nahasiko ditugu gai guztiak eltze batean. Ore leun bat …

sukaldean-fondo0

Arbendol edo almendra bizkotxoa

Osagaiak 165 g gurin 215 g azukre Limoi baten azal birrindua Gatz zimiko bat Almendra hautsa, 90 g Legamia hauts pixar bat 150 g irin 2 arrautza Errezeta Gurina jo. Beraztua gelditu behar du, krema …

Teilak Hur teilak

Hur teilak

Hur teilak –  Osagaiak Kg erdia azukre Kg erdia hur, pikatuak Litro laurdena arrautza zuringo Ximiko bat bainila-esentzia edo bainila-hauts Hur teilak Errezeta Sutatik kanpo, hagaxka elektriko batez nahasiko ditugu gai guztiak eltze batean. Ore …

Ahuakate, indioilar eta fruitu lehor sandwich-a

Ahuakate, indioilar eta fruitu lehor sandwich-a

Ahuakate, indioilar eta fruitu lehor sandwich-a –  Osagaiak Ahuakate bat Indioilar 2 bularki Limoi bat Laranja bat Soja saltsa Fruitu lehor 2 eskukada (nahasketa; urrak, intxaurrak, almendrak,…) Ezpelete piper hautsa Oliba olioa Gatza Molde erako ogia …