Menua

Orburu gordinak gatzozpinetan

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak
12 orburu
Tipulin erdia, pikatua
Baratxuri ale bat, xehatua
Perrexila, xehatua
8 koilarakada oliba olio birjina estra
4 koilarakada sagardo-ozpin
Koilarakada bat limoi zuku
Gatza eta piperbeltza
*Lau pertsonentzat
Errezeta

Egosteko balira bezala garbituko ditugu orburuak, baina hosto gutxiago utzirik, mamiko bihotza baino ez baititugu oraingoan maneatuko. Gopor edo katilu handi batean, sagardo-ozpina, limoi zukua, piperbeltza eta gatza jarrai eta oliba olioa erantsiko dugu ondoren. Laban zorrotz batez, fin xerratuko ditugu taulan orburu bihotz gordinak, labana taularen perpendikularrean gidatuz. Entsalada-ontzian sartuko ditugu berehala orburuak; baratxuria eta tipulina hautseztatu eta ozpin-olioaz igurtziko dugu guztia, kolore beltza har ez dezaten. Gaiak irauli ongi igurtzi behar baita guztia, eta 15 minutuko pausaldi baten ondoan zerbitzatuko dugu, perrexila hautseztatu eta gero.

Entsalada gehiago hornitu nahi izanez gero, patata egosia erantsi ahal izango dugu xerratan, edota uraza edo eskarola hosto batzuk.

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

orburuak Orburuen garbiketa

Orburuen garbiketa

Orburuen garbiketa –  Teknika / Errezeta Orburu sendo gogorrak aukeratuko ditugu. Horretarako, geure esku itxian estutuko ditugu, mikrofono batekin bageunde bezala. Muturreko hostoek itxita egon behar dute, ireki nahi ez balute bezala, erdian zulorik ageri …

sukaldean-fondo0

Orburuak beren horretan

Osagaiak 32 orburu Xorta bat oliba olio Gatza Ura *Lau pertsonentzat Errezeta Kanpoko hostoak kendu eta bi hatzeko tartea kenduko diegu ia-ia orburuen muturrei. Kontuz zurituko dugu oinaldea, ahalik eta mami gehienari eutsirik. Beste hainbeste …

sukaldean-fondo0

Orburu egosiak gatzozpinetan

Osagaiak 24 orburu egosi 2 tomate heldu Uraza garbi bat Ahuntz-gazta txiki bat 10 koilarakada oliba olio birjina estra 4 koilarakada baltsamo, sagardo edo xerez ozpin Gatza eta piperbeltz eho berria Oliba olio birjina estra …

Orburu salteatuak

Orburu salteatuak

Orburu salteatuak –  Osagaiak 24 orburu gordin 4 koilarakada oliba olio Gatza Baratxuri xehatua, pixka bat Perrexil xehatua Orburu salteatuak Errezeta Garbitu eta xerra mehetan zatituko ditugu orburuak. Gaiak itsasten ez diren padera batean, berotzen …

sukaldean-fondo0

Kardua orburuekin

Osagaiak Kardu bat gordinik 8 orburu natural, egosiak Ura Gatza 2 baratxuri ale, xehatuak 2 koilarakada oliba olio 2 koilaratxokada irin Kardua egosi den salda, edontzi handi bat Xorta bat ardo zuri Perrexil xehatua Errezeta …