Menua

Guakamolea

  • guakamolea
  • Guakamolea
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Guakamolea – 

Osagaiak

  • 4 abokat
  • Tipulin bat, txiki-txiki eginda
  • Tomate bat, zuritua eta dadotan moztua
  • Limoi berde baten zukua
  • Tabasko pixar bat
  • Gatza eta piperbeltz eho berria

Guakamolea

GuakamoleaErrezeta

Abokatak zuritu eta mamia irabiagailu baten basoan sartu. Limoi zukua, tabaskoa eta gatza eta piperbeltza gehituko dizkiogu abokatari. Indar bete-betean irabiatuko dugu dena, pure fin eta krematsua egiten den arte. Gopor batean utzi eta tipulina eta tomate dadoak erantsiko ditugu. Hozkailuan utziko dugu, freskatu dadin, eta ogi txigortuarekin edo “nacho”ekin jan (tortilla chips).

Guakamolea

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Abokata ontzeko era

Abokata ontzeko era

Abokata ontzeko era –  Osagaiak Zoko lehorra Egunkari papera Errezeta Abokat berde bat, heldu gabea, Bardeako harri bat baino gogorrago edo zozoagoa da. Laster ontzeko, hoberena zera dugu: egunkari-orri batean bildu eta sukaldeko zoko batean …

Abokat beteak

Abokat beteak

Abokat beteak –  Osagaiak 4 abokat, bitan zatituak 2 porru garbi, uretan egosiak, txiki-txiki eginda 2 koilarakada tomate saltsa 2 sagar, granny smith, zuritu gabe, garbiak, dadotan moztuak Limoi erdiaren zukua 3 koilarakada maionesa Ximiko …

mojo berdea

Mojo berdea

Mojo berdea –  Osagaiak Eskutada eder bat perrexil Eskutada eder bat martorri Zorrotada bat ardo ozpin 4 baratxuri ale, zurituak Aguakate heldu-heldua, zuritua eta hezurrik gabe Limoi ur pixka bat Oliba olio birjina, zorrotada bat …

Ahuakate, indioilar eta fruitu lehor sandwich-a

Ahuakate, indioilar eta fruitu lehor sandwich-a

Ahuakate, indioilar eta fruitu lehor sandwich-a –  Osagaiak Ahuakate bat Indioilar 2 bularki Limoi bat Laranja bat Soja saltsa Fruitu lehor 2 eskukada (nahasketa; urrak, intxaurrak, almendrak,…) Ezpelete piper hautsa Oliba olioa Gatza Molde erako ogia …

abokat-entsalada

Abokat entsalada

Abokat entsalada Osagaiak 5 abokat, ongi onduak, zurituak eta xerratan 4 arrautza, egosiak, dadotan moztuak Koilarakada bat tomate saltsa Izokin ketua, 8 tronkotx, xerrendatan Koilarakada bat kapar Koilaratxokada bat ziape Limoi erdiaren zukua Oliba olio …