Menua

Pasta muskuiluekin

  • pasta muskuiluekin
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Pasta muskuiluekin

Osagaiak

  • Tipulin txiki bat, xehe-xehe egina
  • Baratxuri ale bat, txikitua
  • Oliba olio pixka bat
  • Ardo zuri pixka bat
  • Baso erdi bat ur
  • Ximiko bat piperrauts gozo
  • 2 koilarakada handi tomate saltsa
  • Muskuilu txikiak, kilo bat
  • Perrexil xehatua
  • 600 g pasta, egosi berria, nahi dena (saltsa daramaten plater mota honetarako espagetiak edo tagliatelleak dira egokiak)
  • Esnegain likidoa, litro laurdena
  • Gurin puska eder bat

Errezeta

Muskuiluak marinelen eran ireki. Horretarako, kazola handi batean, oliotan, baratxuria eta tipulin xehe-xehea frijituko ditugu. Berehala piperrautsa gehituko dugu, pixka batean nahasi eta muskuiluak bota, baita ardo zuria eta ura ere, eta irakin dezala su bizi-bizian. Muskuiluak ireki ahala, atera egingo ditugu. Muskuilu guztiak kanpoan ditugula, loditu dadila pixka bat saltsa, eta tomate saltsa eta esnegaina gehitu.

Bukatzeko, saltsa horretara bildu muskuilu guztiak (haragia ez duten maskorrak kendu egin behar dira, toki handirik har ez dezaten) eta pasta egosi berria, gurinarekin eta perrexil xehatuarekin batera. Zerbitzatu eta jan.

Pasta muskuiluekin

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Pasta salteatua, baratxuri, perrexil eta karrakelekin

sagaiak 6 baratxuri ale, xaflatan moztuak 8 koilarakada oliba olio Perrexil pikatua Kg bat karrakela edo magurio, egosiak eta oskoletik orratz batez atereak 600 g pasta, egosia berria, norberaren gustukoa (molde honetako jakietan egokiak dira …

sukaldean-fondo0

Pasta freskoa karraspinekin

Osagaiak Karraspinen errezeta bat: “Karraspinak kremarekin” Tipulin bat, txiki-txiki eginda Pasta fresko egosia, 500 g Oliba olioa birjina, estra, 5 koilarakada Baso erdi bat ardo zuri Gatza Errezeta Zartaginean bi koilarakada oliba olio jarrita, tipulina …

Pasta onddoekin

Pasta onddoekin

Pasta onddoekin –  Osagaiak Onddo salteatuen errezeta bat Esnegain likidoa, litro laurden bat Pasta, 800 g Perrexil xehatua Ur eta gatza Pasta onddokin Errezeta Esnegaina irakiten jarri eta borborka hasten den momentuan onddo salteatuak gehituko …

Muskuiluak saltsa berdean

Muskuiluak saltsa berdean

Muskuiluak saltsa berdean – Osagaiak  2 Kg muskuilu 6 baratxuri ale, xaflatan Litro laurdena ur bero 5 koilarakada oliba olio birjina Perrexil pikatua Koilarakada apal bat irin Zorrotada bat ardo zuri Muskuiluak saltsa berdean Errezeta …

Pasta pistoarekin

Pasta pistoarekin

Pasta pistoarekin –  Osagaiak 600 g pasta, egosi berria, nahi dena (saltsa daramaten plater mota honetarako espagetiak edo makarroiak dira egokiak, baita gnocchi goxo batzuk ere) Barazki pistoa egiteko errezeta Gatza Pasta pistoarekin Errezeta Pasta …