Pasta entsalada karrakela eta perrexil-pestoarekin
- Errezeta
- Bidali iruzkina
- Antzeko errezetak
Pasta entsalada karrakela eta perrexil-pestoarekin –
Osagaiak
- Kg pasta, egosia eta hoztua (makarroi edo “galet” moldekoa)
- Kg bat karrakela edo magurio, egosiak eta oskoletik orratz batez atereak
- 3 tomate umo
- Tipulin bat, pikatua
- Perrexil pikatua
- Oliba olio birjina eta gatza
Pasta_entsalada karrakela eta perrexil pestoarekin
Errezeta
- Zuritu eta dado txikitan moztuko ditugu tomateak, eta tipulina erantsiko diegu ondoren.
- Gatza eman eta zorrotada oparo bat oliba olio gaineratuko dugu.
- Pasta erantsi eta biraka erabiliko ditugu gai guztiak. Gatza emango dugu berriro, hala behar badu.
- Perrexila eta magurio barruak gainetik bota, nahasi eta mahairako prest edukiko dugu entsalada.
Pasta entsalada karrakela eta perrexil-pestoarekin

Pasta entsalada
Pasta entsalada – Osagaiak Pasta egosia eta freskatua, makarroiak edo “galets”, kilo erdia 3 tomate, helduak Piper berde bat, txiki-txiki egina Tipulin bat, txiki-txiki egina Gatza … Errezeta Hasteko tomateei azala kendu eta dado txikitan …

Oilo kaneloiak
Osagaiak Oilo mardul bat, garbi Azenario bat, xerratan Porru bat, xerratan Baratxuri-buru bat Tipula bat, zatitua Litro erdia ardo beltz Ura Pastilla bat haragi-salda 5 tipulin eder, pikatuak Eskukada bat barrengorri, pikatuak Oliba olioa 16 …

Pasta hirugiharrarekin
Pasta hirugiharrarekin – Osagaiak Hirugihar ketua, 8 xerra, puskatan 2 baratxuri ale, txiki-txiki eginak 3 koilarakada oliba olio Perrexil xehatua 600 g pasta, egosi berria, nahi dena (saltsa daramaten plater mota honetarako espagetiak edo tagliatelleak …

Pasta txirlekin
Pasta txirlekin – Osagaiak Tipulin txiki bat, xehe-xehe egina Baratxuri ale bat, txikitua Oliba olio pixka bat Ardo zuri pixka bat Baso erdi bat ur Arrozetarako txirlak, kilo bat Perrexil xehatua 600 g pasta, egosi …

Pasta carbonara
Pasta carbonara – Osagaiak Hirugihar ketua, 8 xerra, puskatan Litro erdia esnegain likido 2 baratxuri ale, txiki-txiki eginak Koilarakada bat oliba olio 2 arrautza, joak Perrexil xehatua 700 g pasta, egosi berria, nahi dena (saltsa …