Menua

Txahal biribilkia presio-eltzean maneatua

  • Txahal biribilkia presio-eltzean maneatua
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Txahal biribilkia presio-eltzean maneatua – 

Osagaiak

  • Txahal biribilki bat, lotua eta ertzetako muturrik gabe beharbada, eltzean sar dadin
  • 4 tipula eder, zati handitan moztua
  • Baso bete ardo zuri
  • Gatza eta piperbeltza
  • Oliba olioa

Txahal biribilkia presio-eltzean maneatua

Errezeta

Arin frijituko dugu tipula presio-eltzean, gatz eta oliba olioarekin, 30 bat minutuan, murrizten utzirik. Gatza eta piperbeltza eman eta haragia sartuko dugu orduan, tipulekin batean gorri dadin. Biraka erabiliko dugu, alde guztietatik gori dadin. Ardoa erantsi eta 10 minutuz utziko dugu irakiten. Urez estaliko dugu ondoren guztia. Gatza eman eta tapatu egingo dugu presio-eltzea. Betiko eltzeetan, 45 minutukoa da egoste-denbora, egungo atomikoetan, berrienetan, nahikoak izango dira 25 edo 30 minutu.

Ireki, epeltzen utzi eta turmix eta iragazki batetik pasatuko dugu saltsa. Hartan murgilduko dugu haragi biribilkia, xerra loditan moztu eta gero. Irakinaldi bat eman eta barrengorri batzuekin, dadotan moztutako patata frijituekin edo barazkiekin aurkeztuko dugu haragia. On egin!

Txahal biribilkia presio-eltzean maneatua

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Txahal arandoi xehatuak parmentier eran

Osagaiak Kg bat txahal arandoi, azalik et koiperik gabe Azenario bat, xerratan Porru bat, xerratan Baratxuri-buru bat Tipula bat, zatitua Litro erdia ardo beltz Ura Pastilla bat haragi-salda 5 tipulin eder, pikatuak Eskukada bat barrengorri, …

Pintxo-bar-ormazabal-txahal muturrak

Txahal muturrak tipula saltsan

Txahal muturrak tipula saltsan –  Osagaiak 2 txahal mutur 3 tipula Baratxuri-buru bat Azenario bat Porru bat 2 tomate, onduak Eskukada bat perrexil adaxka Oliba olioa Irina eta arrautzak, joak Gatza Errezeta Muturrak uretan garbitu …

Txahal bihotza ardo beltzaren saltsan

Txahal bihotza ardo beltzaren saltsan

Txahal bihotza ardo beltzaren saltsan –  Osagaiak Txahal bihotz bat Azenario bat 2 porru Piperbeltza, eskukada bat 2 tipula 8 baratxuri ale, pikatuak Ardo beltza, botila bat Perrexila, eskukada bat 2 l ur Haragi salda …

Txahal arandoiak salteatuta

Txahal arandoiak salteatuta

Txahal arandoiak salteatuta –  Osagaiak Kilo bat txahal arandoi, garbi-garbiak, azalik gabe Oliba olioa Gurin pittin bat 3 baratxuri ale, pikatuak Perrexil xehatua Gatza Txahal arandoiak salteatuta Errezeta Gatza eman eta ura oparo jarriko dugu …

Txahal txuleta

Txahal txuleta paderan egina ziapearekin

Txahal txuleta paderan egina ziapearekin –  Osagaiak 4 txahal txuleta, ederrak, 800 g ingurukoa bakoitza Oliba olio pixar bat 4 koilarakada eder ale-ziape Gatza Txahal txuleta paderan egina ziapearekin Errezeta Giroko tenperaturan utziko dugu txuleta, …