Menua

Ttotto beroa (hot-dog)

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • 4 opil luze eta mehe
  • 8 saltxitxa on
  • Piper berde bat, pikatua
  • Tipulin bat, pikatua
  • Xorta bat oliba olio
  • Gatza

Errezeta

Alde batetik irekiko ditugu opilak edo ogiak, eta prest utziko ditugu betetzeko. Padera batean xorta bat olio isuri eta azaletik salteatuko ditugu, su bizian, tipulina eta piper berdea, zapore gordina gal dezaten. Gatza eman eta opilen gainean zabalduko ditugu barazki hauek. Sutan jarriko dugu berriro padera, saltxitxak txigortzeko (sardexka batez zulatuko ditugu aurrez). Gorritu orduko aterako ditugu paderatik, ogian egokitzetan. Gogoko badugu, koilarakada batzuk tomate saltsa erantsi ahal izango dugu saltxitxen gainean. Ogia itxi eta barrura goxokia!

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Ahate magret errea sagarrekin

Ahate magret errea sagarrekin

Ahate magret errea sagarrekin Osagaiak 4 ahate magret edo papar, freskoak 4 baratxuri ale 4 sagar zuritu, atal loditan moztuak, zuztarrik gabe Xorta bat limoi zuku Kanela, ezpal bat Mutur eder bat gurin Zimiko bat …

haragi salda

Haragi salda

Haragi salda Osagaiak Atzealdeko zankarra, puska koxkorretan moztua. 500 g Oilo laurden bat Tipula bat 2 azenario Porru bat Eskutada bat txitxirio 3 litro ur Oliba olio pixka bat Errezeta Kazola zabal batean, oliba oliotan …

Haragi xerra eta piper ogitartekoa

Haragi xerra eta piper ogitartekoa

Haragi xerra eta piper ogitartekoa –  Osagaiak Opil bat, bitan irekia Haragi xerra bat, ez oso lodia, zaharrarena edo gaztearena (behia edo txahala) 2 baratxuri ale, xerratan Xorta bat oliba olio Piper errea, zuritua eta …

haragi fonduea

Haragi fonduea

Haragi fonduea Osagaiak Kg bat behi edo txahal azpizun edo solomo, dado ederretan moztua Litro eta erdi oliba olio 3 baratxuri ale Haragi fonduea Errezeta Fondue delakoa egin ahal izateko, ezinbestekoa da jaki honek mahairatzeko …

ARKUMEA ERREA Joselu-Blanco

Arkumea labean erreta

Arkumea labean erreta Ez beldurtu errezeta honek behar duen denborarekin. Gutxi edo asko, mundu guztiak daki arkumea labean erretzen, baina egin kasu errezeta honetako denbora eta tenperaturei eta ez zara damutuko: gurina bailitzan desegingo zaizu …