Menua

Trufa beltzen nahaskia

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • 2 arrautza, joak + gorringo bat
  • Gurina, mutur bat
  • Neguko boilur edo trufa beltz bat, garbi eta zerrenda mehetan moztua
  • Gatza
  • Gurin freskoa, mutur bat

Errezeta

Eltze giderdun bat su eztian jarri eta gurina erantsiko dugu ondoren. Koipea apartzen hasi orduko erantsiko dugu boilurra, zerrenda mehetan moztua. Biraka erabiliko ditugu boilur puskak, izerditu eta zaporea eman dezaten, baina goritzen utzi gabe, su ezti-eztian. Arrautza joak eta gorringoak erantsiko ditugu ondoren, gatz pixka batekin, eta nahaski bat egingo dugu, krematsu eta oso lerdetsu, ongi mamitua eta loditua. Su gainean egin daiteke, zuzenean, edo maria bainuan. Jaterakoan, gurin freskoa erantsiko digu, mutur bat, eta nahaskian utziko diogu batzen, zurezko zaliari biraka eraginez.

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Gari zainzuri arrautzopila

Osagaiak 2 sorta gari-zainzuri 3 koilarakada oliba olio 8 arrautza, joak eta gatza emanak Gatza *Lau pertsonentzat Errezeta Alde gogorra eta lurtsua kenduko diegu gari-zainzuriei. zuritu. Muturra bereizi, 2 bat cm, eta xerra mehetan moztuko …

sukaldean-fondo0

Urdaiazpiko iberiar arrautzopila

Osagaiak Koilarakada bat oliba olio Urdaiazpiko iberikoa edo txerri iberikoaren besoa, gustuaren eta gastatzeko dugun diruaren arabera. 16 zerrenda 8 arrautza Errezeta Zartaginera koilarakada bat olio jarri eta su bizi-bizian, une bakar batez frijitu urdaiazpikoa, …

sukaldean-fondo0

Gorringo gordinak entsaladan

Osagaiak Kg bat gorringo, gordinik 12 koilarakada oliba olio birjina 2 koilarakada sagardo-ozpin Gatza eta piperbeltz eho berria *Lau pertsonentzat Errezeta  

sukaldean-fondo0

Baratxuri eta perrexil arrautzopila

Osagaiak 8 baratxuri ale, xehatuak 3 koilarakada oliba olio Sorta eder bat perrexil, puska handi xamarretan pikatua 8 arrautza Gatza Errezeta Padera zabal batean, baratxuria eta olioa erantsi eta, su eztian jarriko ditugu berotzen. Arrautzak …

Maionesa

Maionesa

Maionesa –  Osagaiak Oliba olioa, litro erdia inguru 4 arrautza gorringo 3 koilarakada sagardo-ozpin Gatza, ximiko bat Errezeta Munduko saltsa hotz zabalduena da maionesa. Jaki askoren komodina da eta aurpegia alaitzen die itsaskiei, entsaladei, barazki …