Menua

Tipula non gorde

  • Tipula non gorde
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Tipula non gorde

Beharrezkoak

  • Leku lehor eta iluna
  • Lurrezko ontzi bat

Leku lehor ilunean gorde behar ditugu beti tipulak, patatetatik urrun, erraz asko hondatzen baitira haien ondoan. Gainera, hobe dugu lurrezko ontzietan, eta ez zurezkoetan, gordetzen baditugu, zurak ere errazago ustelarazten baititu tipulak.

Ez ditzagun hozkailuan gorde, ez da hori leku hoberena haientzat. Kutsatu egiten dute ukitzen duten guztia eta usain arraroak hartzen dituzte gainera. Usteltzen hasiak direla sumatzen badugu, bota ditzagun lehenik okerren daudenak. Ongi daudenak besteetatik ez baditugun bereizten, albistegi baterako ere ez dute izango usteltzen hasi gabe.

Tipula non gorde

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Tipula02

Tipulak non gorde

Tipulak non gorde –  Beharrezkoak Leku lehor eta iluna Lurrezko ontzi bat … Tipulak non gorde Leku lehor ilunean gorde behar ditugu beti tipulak, patatetatik urrun, erraz asko hondatzen baitira haien ondoan. Gainera, hobe dugu …

sukaldean-fondo0

Tipulatxen ozpin-olioa

Osagaiak Litro erdia oliba olio birjina 20 koilarakada sagardo-ozpin 4 tipulatx, zurituak eta pikatuak Baratxuri xister bat, pikatua Porru baten zuria, pikatua Piperbeltz eho berria eta gatza Errezeta Gopor batean nahasiko ditugu osagai guztiak, ozpina …

sukaldean-fondo0

Atuna tipula saltsan

Osagaiak 4 atun solomo lodi, hezur eta azalik gabe, 220 g bakoitzak Ximiko bat irin 3 tipula, zerrenda mehetan moztuak 4 baratxuri ale Oliba olioa 2 baso arrain salda edo ur Xorta bat ardo zuri …

sukaldean-fondo0

Tipula potxatua mahaspasekin

Osagaiak 2 kg tipula, zerrenda mehetan moztua 15 koilarakada oliba olio Gatza 10 koilarakada mahaspasa, xukatuak, xamurrak eta hazirik gabe, eta uretan edo, hobe, moskatel edo ardo goxoan beratuak *Lau pertsonentzat Errezeta Oliba olioa eta …

sukaldean-fondo0

Hegaluze mendrezka errea tipula eta pipermin frijituekin

Osagaiak Hegaluze mendrezka eder bat, osorik eta azal eta hezurrik gabea 4 tipula, zerrendatan moztua Oliba olioa 24 pipermin fresko Perrexil pikatua Gatza 2 koilarakada eguzki-lore olio Koilarakada bat sagardo-ozpin Errezeta Kazola edo padera bat …