Menua

Pixtatxo krema

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • 150 g krema
  • 150 g txokolate zuri
  • Gelatina orri bat
  • 9 koilarakada pistatxo ore berdea
  • 375 g esnegain likidoa

Errezeta

Ontzi batean Maria bainuan nahasiko ditugu txokolate zuria eta pistatxo orea, krema bat lortu arte. Gelatina ur hotzean bustiko dugu ondoren. Biguntzen denean, xukatu egingo dugu gelatina eta erantsiko diogu epel egongo den nahasturari. Berotik atera eta pixka bat hozten utziko dugu gero. Orduan erantsiko diogu krema, eta nahasi egingo dugu. Esnegaina jo, eta aurrez prestatu dugun oreari erantsiko diogu, poliki-poliki, espatula batez. Ongi nahasiko dugu guztia. Ongi estali eta hozkailuan pausatzen utziko dugu krema, sendo-sendo gera dadin. Kruxpetak edo xuxuak betetzeko erabil dezakegu krema hau.

 

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Teilak Hur teilak

Hur teilak

Hur teilak –  Osagaiak Kg erdia azukre Kg erdia hur, pikatuak Litro laurdena arrautza zuringo Ximiko bat bainila-esentzia edo bainila-hauts Hur teilak Errezeta Sutatik kanpo, hagaxka elektriko batez nahasiko ditugu gai guztiak eltze batean. Ore …

sukaldean-fondo0

Tipula potxatua mahaspasekin

Osagaiak 2 kg tipula, zerrenda mehetan moztua 15 koilarakada oliba olio Gatza 10 koilarakada mahaspasa, xukatuak, xamurrak eta hazirik gabe, eta uretan edo, hobe, moskatel edo ardo goxoan beratuak *Lau pertsonentzat Errezeta Oliba olioa eta …

Arbendol edo almendra teilak

Arbendol edo almendra teilak

Arbendol edo almendra teilak –  Osagaiak Kg erdia azukre Kg erdia arbendol pikortua Litro laurdena arrautza zuringo Ximiko bat bainila-esentzia edo bainila-hauts Errezeta Sutatik kanpo, hagaxka elektriko batez nahasiko ditugu gai guztiak eltze batean. Ore …

Pistatxo teilak

Pistatxo teilak

Pistatxo teilak –  Osagaiak Kg erdia azukre Kg erdia pistatxo, pikatuak Litro laurdena arrautza zuringo Ximiko bat bainila-esentzia edo bainila-hauts Errezeta Sutatik kanpo, hagaxka elektriko batez nahasiko ditugu gai guztiak eltze batean. Ore leun bat …

Hur eta kakao pattarra

Hur eta kakao pattarra

Hur eta kakao pattarra –  Osagaiak 500 g esne 500 g esnegain likido 300 g hur-praline Kakao hautsa, 4 koilarakada txiki 150 g hur pattar … Errezeta Eltze batera esnea eta esnegaina bota, eta irakitan …