Pasta onddoekin
- Errezeta
- Bidali iruzkina
Pasta onddoekin –
Osagaiak
- Onddo salteatuen errezeta bat
- Esnegain likidoa, litro laurden bat
- Pasta, 800 g
- Perrexil xehatua
- Ur eta gatza
Pasta onddokin
Errezeta
- Esnegaina irakiten jarri eta borborka hasten den momentuan onddo salteatuak gehituko ditugu. Koilara batekin nahasi eta irakiten utzi, 4 minutuz, su motelean.
- Pasta ur gazi-gazian egosi, oliba olio pixka batekin. Fabrikatzaileak ontzian jarritako jarraibideei segituko diegu, eta pasta behar den bezala dagoela ikusten dugunean, egosia baina tente, ez bigunegi, orduan ura kenduko diogu.
- Berehalaxe esnegain krematsua eta onddoak ditugun kazolara gehitu eta ongi-ongi nahasi.
- Gero perrexil xehatua gehituko dugu. Zerbitzatu eta on egin!
…
Kasu!
On egiten dio oliba olio birjinak plater honi, zorrotada eder bat erantsiko dugu, betiere jan behar dutenen gustuari kasu eginez.