Menua

Pasta gainerrea gaztarekin

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • 3 baratxuri ale, txiki-txiki eginda
  • 4 koilarakada oliba olio
  • Perrexil xehatua
  • Esnegain likidoa, litro laurdena
  • 600 g pasta, egosi berria, nahi dena (saltsa daramaten plater mota honetarako espagetiak edo tagliatelleak dira egokiak)
  • Gazta koipetsu arraspatua, ugari

Errezeta

Zartagin batean olioa eta baratxuri aleak jarriko ditugu, su ezti-eztian egin daitezen. Baratxuriak oso poliki frijitu daitezela, olioak beren zaporea bereganatzeko. 10 bat minutu pasatuta, sua bizitu eta baratxuriak pixka bat gorritu daitezen utziko dugu. Orduantxe pasta egosi berria eta xukatua gehituko dugu, eta salteatu egingo dugu, baratxuriaren eta olioaren zaporea har dezan. Gero par-par bota gainetik perrexila eta labeko erretilu batean jarriko dugu dena, gainetik esnegainarekin blaituta. Gazta arraspatu ugariz estali gainetik, eta axaletik erre dadila pastak gainean geruza gorri goxo-goxoa izaten duen arte. Zerbitzatu eta jan.

 

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Pasta Barazkiekin - Michael Stern

Pasta barazkiekin

Pasta barazkiekin –  Osagaiak Tipulin bat, txiki-txiki egina Piper berde bat, txiki-txiki egina Piper gorri bat, txiki-txiki egina Porru bat, txiki-txiki egina Lekak, zerrenda laburretan moztuak eta hariak kenduta. Eskutada bat Dozena bat orburu bihotz, …

bieirak pastarekin

Bieirak pastarekin

Bieirak pastarekin Osagaiak 24 bieira, garbituak eta bi xerra loditan zatituak 2 baratxuri ale, pikatuak 6 koilarakada oliba olio Perrexil pikatua 600 g pasta, egosi berria, norberaren gustukoa (molde honetako jakietan egokiak dira espagetiak edo …

Pasta carbonara

Pasta carbonara

Pasta carbonara –   Osagaiak Hirugihar ketua, 8 xerra, puskatan Litro erdia esnegain likido 2 baratxuri ale, txiki-txiki eginak Koilarakada bat oliba olio 2 arrautza, joak Perrexil xehatua 700 g pasta, egosi berria, nahi dena (saltsa …

sukaldean-fondo0

Pasta freskoa karraspinekin

Osagaiak Karraspinen errezeta bat: “Karraspinak kremarekin” Tipulin bat, txiki-txiki eginda Pasta fresko egosia, 500 g Oliba olioa birjina, estra, 5 koilarakada Baso erdi bat ardo zuri Gatza Errezeta Zartaginean bi koilarakada oliba olio jarrita, tipulina …

Pasta onddoekin

Pasta onddoekin

Pasta onddoekin –  Osagaiak Onddo salteatuen errezeta bat Esnegain likidoa, litro laurden bat Pasta, 800 g Perrexil xehatua Ur eta gatza Pasta onddokin Errezeta Esnegaina irakiten jarri eta borborka hasten den momentuan onddo salteatuak gehituko …