Pasta entsalada karrakela eta perrexil-pestoarekin
- Errezeta
- Bidali iruzkina
- Antzeko errezetak
Pasta entsalada karrakela eta perrexil-pestoarekin –
Osagaiak
- Kg pasta, egosia eta hoztua (makarroi edo “galet” moldekoa)
- Kg bat karrakela edo magurio, egosiak eta oskoletik orratz batez atereak
- 3 tomate umo
- Tipulin bat, pikatua
- Perrexil pikatua
- Oliba olio birjina eta gatza
Pasta_entsalada karrakela eta perrexil pestoarekin
Errezeta
- Zuritu eta dado txikitan moztuko ditugu tomateak, eta tipulina erantsiko diegu ondoren.
- Gatza eman eta zorrotada oparo bat oliba olio gaineratuko dugu.
- Pasta erantsi eta biraka erabiliko ditugu gai guztiak. Gatza emango dugu berriro, hala behar badu.
- Perrexila eta magurio barruak gainetik bota, nahasi eta mahairako prest edukiko dugu entsalada.
Pasta entsalada karrakela eta perrexil-pestoarekin
Pasta bolognesa
Pasta bolognesa Osagaiak Tipulin bat, txiki-txiki egina 3 baratxuri ale, txiki-txiki eginak 3 koilarakada oliba olio Haragi pikatua, 600 g (txerrikia, behikia edo txahalkia, gizena ere baduena xamurragoa izan dadin) Tomate saltsa, litro laurdena Perrexil …
Pasta txipiroiekin
Pasta txipiroiekin – Osagaiak Txipiroi garbiak, triparik gabe eta zerrenda mehe luzetan moztuak, luzetara. Kilo erdia 2 baratxuri ale, txiki-txiki eginak 3 koilarakada oliba olio 4 koilarakada tomate saltsa Perrexil xehatua 600 g pasta, egosi …
Pasta tomate eta txorizoarekin
Pasta tomate eta txorizoarekin – Osagaiak 700 g pasta, egosi berria, nahi dena (saltsa daramaten plater mota honetarako espagetiak edo tagliatelleak dira egokiak) 4 tomate handi, helduak, zurituak eta dadotan moztuak Tipulin handi bat 2 …
Rabioliak fruitu lehor saltsarekin Sergio E. eran
Rabioliak fruitu lehor saltsarekin – Osagaiak pasta (gaztarekin) 200 ml esne-gain (pakete bat) 8 edo 9 intxaur 8 edo 9 almendra … Errezeta Lehenengo, kazola urez bete eta sutan jarri berotzeko. Berotzen hasten denean, pasta …
Pasta freskoa onddoekin
Osagaiak Onddo salteatuen errezeta bat Esnegain likidoa, litro laurden bat Pasta freskoa, 800 g Perrexil xehatua Ur eta gatza Errezeta Esnegaina irakiten jarri eta borborka hasten den momentuan onddo salteatuak gehituko ditugu. Koilara batekin nahasi …