Menua

Orburu salteatuak

  • Orburu salteatuak
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Orburu salteatuak – 

Osagaiak

  • 24 orburu gordin
  • 4 koilarakada oliba olio
  • Gatza
  • Baratxuri xehatua, pixka bat
  • Perrexil xehatua

Orburu salteatuak

Errezeta

Garbitu eta xerra mehetan zatituko ditugu orburuak. Gaiak itsasten ez diren padera batean, berotzen jarriko dugu olioa eta berotu orduko erantsiko ditugu orburuak, zurezko zaliari eragin eta eragin ari garela, itsatsi gabe egoki gorri daitezen. Puntuan jarri behar ditugu eta behar bezala gorritu, baina egosaldi hori 5/10 minutuan luzatu behar dugu, kanpotik kurruskari eta barrutik xamur geldi dakizkigun. Orburuak maneatzeko beste modu bat dugu hau, egosi beharrik gabe. Bestelakoa da haien ehundura eta izugarria haien zaporea.

Sutatik atera baino lehentxeago, gatza emango diegu orburuei eta baratxuri eta perrexil xehatuak erantsi. Iraulian erabiliko ditugu beste minutu erdi batean, baratxuria erre ez dakigun, eta erretiratu egingo ditugu ondoren. Hornidura gisa zerbitza ditzakegu edo, arrautzak jo ondoren, tortillan edo nahasirik.

Orburu salteatuak

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

orburuak Orburuen garbiketa

Orburuen garbiketa

Orburuen garbiketa –  Teknika / Errezeta Orburu sendo gogorrak aukeratuko ditugu. Horretarako, geure esku itxian estutuko ditugu, mikrofono batekin bageunde bezala. Muturreko hostoek itxita egon behar dute, ireki nahi ez balute bezala, erdian zulorik ageri …

Orburuak txirlekin

Orburuak txirlekin

Orburuak txirlekin –  Osagaiak 24 orburu egosi, hotzak eta laurdenkatuak Kg erdia txirla 2 baratxuri ale, pikatuak Orburuak egosi diren salda, hiru litro laurden inguru 3 koilarakada oliba olio Perrexila, pikatua Koilarakada apal bat irin …

Txirlak orburuekin

Txirlak orburuekin

Txirlak orburuekin –  Osagaiak 3/4 Kg Txirla 8 orburu natural, egosiak eta lautan zatituak 3 baratxuri ale, xehatuak Litro laurdena ur bero edo orburuak egosi diren ur 4 koilarakada oliba olio Perrexil xehatua Irina, ximiko …

sukaldean-fondo0

Kardua orburuekin

Osagaiak Kardu bat gordinik 8 orburu natural, egosiak Ura Gatza 2 baratxuri ale, xehatuak 2 koilarakada oliba olio 2 koilaratxokada irin Kardua egosi den salda, edontzi handi bat Xorta bat ardo zuri Perrexil xehatua Errezeta …

Orburuak tenpuran

Orburuak tenpuran

Orburuak tenpuran – Osagaiak 24 orburu 150 g irin Ura, litro laurdena Azukrea, ximiko bat Okindegiko legamia prentsatua, 15 g. Gatza, koilarakada erdia Oliba edo eguzki-lore olioa, frijitzeko Orburuak tenpuran Errezeta Irina, gatza, azukrea eta …