Menua

Marrubiak krema ingelesarekin

  • Marrubiak krema ingelesarekin
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Marrubiak krema ingelesarekin – 

Osagaiak

  • 750 g marrubi, ongi onduak, laurdenetan zatituak
  • Azukre pixar bat
  • Krema ingelesa, litro erdia

Marrubiak krema ingelesarekin

Errezeta

Ziur egon behar dugu marrubiek xomorrorik eta txortenik ez dutela. Uretan pasa eta poliki-poliki xukatuko ditugu zapi batez, laurdenetan zatitu aurretik. Azukrea hautseztatuko dugu gainetik, eta pausatzen utziko ditugu hozkailuan, 10 bat minutu. Hotz zerbitzatuko ditugu marrubiak, gopor txikietan, krema ingelesarekin batera.

Marrubiak krema ingelesarekin

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Marrubiak chantilly kremarekin

Marrubiak chantilly kremarekin

Marrubiak chantilly kremarekin –  Osagaiak 750 g marrubi, ongi onduak, laurdenetan zatituak Azukre pixar bat Chantilly krema, litro erdia Marrubiak chantilly kremarekin Errezeta Ziur egon behar dugu marrubiek xomorrorik eta txortenik ez dutela. Uretan pasa …

marrubi-mermelada

Marrubi marmelada

Marrubi marmelada –  Osagaiak 1,5 kg marrubi, garbiak, txortenik gabe 300 g azukre 10 koilarakada limoi zuku Bainila adaxka bat, ireki eta aletua Errezeta Kazola batean ipiniko ditugu marrubi guztiak, laurdenetan zatitu ondoan. Azukrea, bainila …

sukaldean-fondo0

Marrubi clafoutis pastela

Osagaiak 250 g marrubi, lautan eginak handiak badira 3 arrautza 5 koilarakada azukre 130 g esnegain lodi edo, hura ezean, urtu Koilarakada bete uxuala, edo antzeko edari biziren bat Errezeta Arrautzak, azukrea eta gorringoak nahasiko …

sukaldean-fondo0

Marrubiak bainila izozkiarekin salteatuta

Osagaiak 500 g marrubi, txortenik gabe, laurdenetan zatituak 4 koilarakada azukre beltz 2 koilarakada gurin Limoi zukua, tanta batzuk Bainilazko izozkia *Lau pertsonentzat Errezeta Azukrea padera zabal batean ipini eta karamelu bihurtuko dugu su eztian. …

marrubiak

Marrubiak garbitzeko era

Marrubiak garbitzeko era –  Beharrezkoak ur xorrotada bat Teknika Sasoiko dauden ala ez jakiteko, erreparatu zuztar edo txorten berdea fresko ote dagoen, ez dadila zimeldua egon, hori da seinalea. Eta jakina, marrubiak ez daitezela mailatuak …