Menua

Limoi bizkotxoa

  • limoi bizkotxoa
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Limoi bizkotxoa – 

Osagaiak

  • 5 arrautza
  • 350 g azukre
  • 150 g esnegain likido
  • Gatz pixar bat
  • 270 g irin
  • Legamia-hautsa pixar bat
  • 2 limoiren birrindura
  • 100 g gurin urtu

Errezeta

Gopor batean, hagaxkez ongi joko ditugu arrautzak, azukrea, esnegaina eta gatz pixarra, krema zurixka eta lodia lortu arte. Orduan erantsiko ditugu, euri moduan, eta eragiteari utzi gabe pikorrik sor ez dadin, irina, legamia, limoi birrindura eta azkenean gurin urtua. Ongi nahasi, eta molde batean sartuko dugu orea, moldean gurina igurtzi eta irin pixar bat erantsi ondoan. Labean sartuko dugu ondoren, 180º-ko tenperaturan, 50 bat minutuan. Azala gorriegi jartzen ari dela ikusten badugu, estaliko dugu aluminio-paperez, gehiegi txigortu ez dadin.

Limoi bizkotxoa

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Arrautzak nola egosi

Arrautzak nola egosi

Arrautzak nola egosi Beharrezkoak Arrauzak Ura Gatza Errezeta Arrautzak eltze baten hondoan utzi eta ur hotz askorekin estaliko ditugu. Gatz larria ere bota, eskutada bat. Uretan sartzean arrautza azala ez arrailtzeko ematen diogu gatza, bestela …

saltsa holandesa

Saltsa holandesa bizkor eginda

Saltsa holandesa bizkor eginda –  Osagaiak 3 edo 4 arrautza gorringo handi 125 g gurin 2 koilarakada ur Limoi erdiaren zukua Gatza eta piperbeltza Errezeta Bi eratan egin daiteke saltsa hau. Maria bainuan edo bero-termostatoaz …

Mascarpone krema

Mascarpone krema

Mascarpone krema – Osagaiak 2 arrautza oso 160 g azukre 200 g esnegain, harrotua 400 g mascarpone Errezeta Arrautzak azukrearekin nahasi eta bizkor jo. Kontu handiz erantsiko dugu ondoren mascarpone gazta, nahasturak ongi hartu eta …

sukaldean-fondo0

Gari-zainzuri arrautzopila

Osagaiak 2 sorta gari-zainzuri 3 koilarakada oliba olio 8 arrautza, joak eta gatza emanak Gatza *Lau pertsonentzat Errezeta Alde gogorra eta lurtsua kenduko diegu gari-zainzuriei. zuritu. Muturra bereizi, 2 bat cm, eta xerra mehetan moztuko …

sukaldean-fondo0

Tipula eta perrexil arrautzopila

Osagaiak 3 tipula eder Koilarakada bat urdai-hirugiharra, dado txikitan moztua 5 koilarakada oliba olio Eskukada oparo bat perrexil, xehatu berria 8 arrautza Gatza *Lau pertsonentzat Errezeta Padera edo kazola zabal batean, tipulak, 4 koilarakada olio …