Menua

Krema tarta marrubiekin

  • Krema tarta marrubiekin
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • Tarta-hondo bat, labean erretako ore hautsi fin batez estalia, hotza
  • Litro erdia krema edo krema arin, gustuen arabera
  • Marrubi freskoak, txortenik gabe
  • Azukrea hautsetan

Errezeta

Kontu handiz, moldearen ertzak ez haustearren, zabalduko dugu krema hondo osoan zehar, zopako koilara baten kanpoaldeaz baliatuta. Metalezko moldea oraindik kendu gabe egingo dugu hori, ertzak babestearren. Moldearen hondoa aldagarria bada, erosoago kendu ahal izango dugu.

Marrubiak ipiniko ditugu kremaren azalean, ahalik eta txukunen. Hobe dugu fruta erdialdean pilatuta, tarta mamitsu eta zaporetsuagoa izan dadin. Bukatzeko, oparo hautseztatuko dugu azukre-hautsa gainetik, tarta ongi elurtuta uzteko. Lehenbailehen jango dugu tarta.

Komenigarria da tarta egin bezain laster jatea, beratu gabe fresko eta kurruskari egon dadin. Sekula ez dugu tarta hozkailuan sartuko: beratu eta hondatu egingo da.

Kremaren ordez, limoiz edo pistatxo-krema bideratu ahal izango dugu. Ezin hobea izango da emaitza.

 

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Marrubiak chantilly kremarekin

Marrubiak chantilly kremarekin

Marrubiak chantilly kremarekin –  Osagaiak 750 g marrubi, ongi onduak, laurdenetan zatituak Azukre pixar bat Chantilly krema, litro erdia Marrubiak chantilly kremarekin Errezeta Ziur egon behar dugu marrubiek xomorrorik eta txortenik ez dutela. Uretan pasa …

sukaldean-fondo0

Marrubiak bainila izozkiarekin salteatuta

Osagaiak 500 g marrubi, txortenik gabe, laurdenetan zatituak 4 koilarakada azukre beltz 2 koilarakada gurin Limoi zukua, tanta batzuk Bainilazko izozkia *Lau pertsonentzat Errezeta Azukrea padera zabal batean ipini eta karamelu bihurtuko dugu su eztian. …

marrubiak

Marrubiak garbitzeko era

Marrubiak garbitzeko era –  Beharrezkoak ur xorrotada bat Teknika Sasoiko dauden ala ez jakiteko, erreparatu zuztar edo txorten berdea fresko ote dagoen, ez dadila zimeldua egon, hori da seinalea. Eta jakina, marrubiak ez daitezela mailatuak …

sukaldean-fondo0

Marrubiak bainila izozkiarekin salteatuta

Osagaiak 500 g marrubi, txortenik gabe, laurdenetan zatituak 4 koilarakada azukre beltz 2 koilarakada gurin Limoi zukua, tanta batzuk Bainilazko izozkia *Lau pertsonentzat Errezeta Azukrea padera zabal batean ipini eta karamelu bihurtuko dugu su eztian. …

mazedonia3

Mazedonia

Mazedonia –  Osagaiak Sagar bat Udare bat 2 banana Pinaburu erdi bat Meloi gozo erdi bat 2 limoi berderen edo 2 limaren azala, birrindurik Eskukada bat marrubi Eskukada bat mugurdi Mahats mordo bat, aletua 2 …