Menua

Karraspinak kreman

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • Kg erdia karraspin fresko
  • Koilarakada bat gurin
  • Limoi laurdenaren zukua
  • Tipulin txiki bat, pikatua
  • Litro laurdena esnegain urtu
  • Perrexil xehatua
  • Gatza

*Lau pertsonentzat

Errezeta

Kazola apal batean karraspinak jarriko ditugu, ongi garbitu eta gero, eta haiekin batera gurina eta tipulina. Gatza eta limoia emango diegu ondoren. Su eztian edukiko ditugu irakiten 10 minutuan. Epe horren ondoren, esnegain urtua erantsi eta 15 bat minutuan edukiko dugu guztia su eztian, saltsa krematsua egoki murriztu arte. Gatz-puntua neurtu eta perrexil xehatua hautseztatuko dugu ondoren gainetik.

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Arroza karraspinekin

Osagaiak Karraspinak krema errezeta bat Tipulin bat, fin zatitua 500 g arroz Edontzi bat ardo zuri 1,3 l salda edo ur (haragi-salda pastillaz hornitua) 5 koilarakada oliba olio Koilarakada bat Idiazabalgo gazta birrindu Gatza Errezeta …

sukaldean-fondo0

Pasta freskoa karraspinekin

Osagaiak Karraspinen errezeta bat: “Karraspinak kremarekin” Tipulin bat, txiki-txiki eginda Pasta fresko egosia, 500 g Oliba olioa birjina, estra, 5 koilarakada Baso erdi bat ardo zuri Gatza Errezeta Zartaginean bi koilarakada oliba olio jarrita, tipulina …