Menua

Frutazko gelatina jon eran

  • gelatina
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina

frutazko gelatina jon eran – 

Osagaiak

  • Gelatina-sobrea (Nahi duzun zaporekoa)
  • Gelatinaren zapore berdineko fruta
  • Ura

frutazko gelatina jon eran

Errezeta

TRESNAK

  • Laban bat
  • Pitxer bat
  • Molde bat
  • Hozkailu bat

PRESTAKETA

  1. Lehenengo,ura pitxer batean bota,eta ura berotu.
  2. Bero dagoenean, gelatina sobrea bota eta dena nahastu.
  3. Bitartean, fruta moztu eta moldean sartu.
  4. Gelatina prest dagoenean,moldera bota,eta kanpoan utzi, giro-tenperatura gutxi gorabehera egon arte.
  5. Bukatzeko, hozkailuan sartu, gelatina biguna geratu arte.

MANTENUGAIAK

  • Proteinak

ZAILTASUNA

  • Erraza
frutazko gelatina jon eran – 

 

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude