Menua

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran

  • Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran – 

Osagaiak

  • Kakahuete, hur edo almendra batzuk

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran

Errezeta / Teknika

Kakahuete, hur edo almendra bati hozka egin eta gorbezitua baldin badago, bigundua, edo hozkia ematen badu, fruitu lehorrak plater batean zabal-zabal jarri eta segundo batzuez sartuko ditugu mikrouhinen labean, potentzia handienean, lehengo gogortasuna erdiesteko, berriz ere sasoiko egon daitezen, txigortu berrien itxurarekin. Gainera, epel, askoz ere goxoagoak egongo dira.

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Arbendol edo almendra teilak

Arbendol edo almendra teilak

Arbendol edo almendra teilak –  Osagaiak Kg erdia azukre Kg erdia arbendol pikortua Litro laurdena arrautza zuringo Ximiko bat bainila-esentzia edo bainila-hauts Errezeta Sutatik kanpo, hagaxka elektriko batez nahasiko ditugu gai guztiak eltze batean. Ore …

Brownie Iker M. eran

Brownie Iker M. eran

Brownie Iker M. eran –  Osagaiak 2OOgr kobertura 220gr Gurin 220gr Azukre 70gr Irina 4 Arrautza 1/2 Legamia Fruitu lehorra … Errezeta TRESNAK Katilu bat Irabiagailu Mikrouhina Aiztoa PRESTAKETA Jarri 4 arrautza katilu batean eta …

Kardua arbendolekin

Kardua arbendolekin

Kardua arbendolekin –  Osagaiak Kardu bat gordinik Ura Gatza 2 baratxuri ale, xehatuak 2 koilarakada oliba olio Eskukada txiki bat arbendol edo almendra, txigortuak eta xerratan moztuak 2 koilaratxokada irin Kardua_egosi den salda, edontzi handi …

Luisa gazta tarta

Luisa gazta tarta

Luisa gazta tarta –  Osagaiak 100 g gurin guri, pomadan 450 g azukre-hauts 100 g pastel-irin ahul Ximiko bat legamia-hauts Kg bat gazta zuri, joa eta giroko tenperaturan (fromage blanc battu) 3 koilarakada bete irin …

Gabon konpota

Gabon konpota

Gabon konpota –  Osagaiak 2 l ur Litro bat ardo beltz, ona 400 g azukre Kanela, ezpal bat Litro laurdena mertxika-zati lehor Litro laurdena aran pasa Litro laurdena piku lehor Litro laurdena mahaspasa . . …