Menua

Brownie Iker M. eran

  • Brownie Iker M. eran
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Brownie Iker M. eran – 

Osagaiak

  • 2OOgr kobertura
  • 220gr Gurin
  • 220gr Azukre
  • 70gr Irina
  • 4 Arrautza
  • 1/2 Legamia
  • Fruitu lehorra

Errezeta

TRESNAK

  • Katilu bat
  • Irabiagailu
  • Mikrouhina
  • Aiztoa

PRESTAKETA

  1. Jarri 4 arrautza katilu batean eta irabiatu.
  2. Desegin txokolatea eta gurinarekin batera mikrouhinean sartu.
  3. Gehitu arrautzak eta azukrearekin.
  4. Nahastu dena oso ondo eta gehitu legamia eta fruitu lehorrak zatituta.
  5. Igurtzi pote bat gurinarekin eta bota nahasketa.
  6. Labean sartu 180º, 30 edo 45 minutuak.

MANTENUGAIAK

  • Karbohidratoak
  • Bitamina
  • Proteinak

ZAILTASUNA

  • Ertaina
Brownie Iker M. eran

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Urdaiazpiko iberiar arrautzopila

Osagaiak Koilarakada bat oliba olio Urdaiazpiko iberikoa edo txerri iberikoaren besoa, gustuaren eta gastatzeko dugun diruaren arabera. 16 zerrenda 8 arrautza Errezeta Zartaginera koilarakada bat olio jarri eta su bizi-bizian, une bakar batez frijitu urdaiazpikoa, …

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran –  Osagaiak Kakahuete, hur edo almendra batzuk Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran Errezeta / Teknika Kakahuete, hur edo almendra bati hozka egin eta gorbezitua baldin badago, …

sukaldean-fondo0

Hondarraitz edo griviche saltsa

Osagaiak 2 arrautza gorringo egosi Arrautza gorringo gordin bat Xorta bat sagardo-ozpin Oliba olioa Ximiko bat perrexil pikatu Eskukada bat kornixon/pepinillo, ozpinetan onduak eta pikatuak Ximiko bat kapar pikatu Gatza Errezeta Gopor batean edo irabiagailuaren …

onddo tortilla

Onddo tortilla

Onddo tortilla –  Osagaiak Onddo salteatuak, 600 g Oliba olio pixka bat 8 arrautza Gatza Perrexil xehatua *Lau pertsonentzat Errezeta Onddoak kazola zabal baten edo zartagin batean jarriko ditugu berotzen, kontu handiz hondoan ez itsasteko. …

sukaldean-fondo0

Arbendol edo almendra bizkotxoa

Osagaiak 165 g gurin 215 g azukre Limoi baten azal birrindua Gatz zimiko bat Almendra hautsa, 90 g Legamia hauts pixar bat 150 g irin 2 arrautza Errezeta Gurina jo. Beraztua gelditu behar du, krema …