Menua

Bisigua plantxan

  • Bisigua plantxan
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Bisigua plantxan – 

Osagaiak

  • 4 hegaluze bisigu edo arrosel, 220 g bakoitzak, edo bi bisigu ertain edo pantxo, garbi, hezur eta azalik gabe
  • 6 koilarakada oliba olio
  • 4 baratxuri xister, zerrendatan moztuak
  • 3 koilarakada sagardo-ozpin
  • Perrexil txikitua
  • Gatza

Bisigua plantxan

Errezeta

Gatza bi aldeetatik eman eta padera batean jarriko ditugu bisigu solomoak su bizian, oliba olio pixar batekin. 4 bat minutuan edukiko ditugu su bizi horretan. Erretiratu egingo ditugu, lehor ez daitezen.

Padera garbitu, olioa isuri eta hartan gorrituko ditugu baratxuri xerrak. Sagardo-ozpina isuriko dugu ondoren, -erne zipriztinekin!-, eta segundo batzuetan irakitan eduki ondoren gaineratuko dugu perrexil xehatua. Baratxuri-olioa gainean garaztatu eta mahairako prest edukiko ditugu bisigu solomoak.

Era berean, irinetan pasatu ahal izango ditugu bisigu solomoak, axaletik nolanahi ere, paderan txigortu aurretik. Nahi bezala joka dezagun.

Bisigua plantxan

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Bisigua labean

Bisigua labean

Bisigua labean –  Osagaiak Bisigu edo arrosel eder bat edo bi ertain, ezkata, alboko hezur eta errairik gabe Baso erdi bat ardo zuri 6 koilarakada oliba olio 4 baratxuri ale, xerratan moztuak 3 koilarakada sagardo-ozpin …