Menua

Bieira salteatuak

  • Bieira salteatuak
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Bieira salteatuak – 

Osagaiak

  • 20 bieira eder eta garbi
  • Koilarakada bat oliba olio
  • Gurina, zati txiki bat
  • Tanta batzuk limoi zuku
  • Perrexila, xehatua
  • Gatza

Errezeta

Bi aldeetatik emango diegu gatza bieirei. Olioa isuri eta su eztian jarriko dugu padera zabal bat. Koipea ongi berotu eta hartan gozatuko ditugu bieirak, bi aldeetatik txigortzen utzita. 50 bat segundoan edukiko ditugu alde bakoitzetik eta gunea mamitsu dagoela ikusi orduko aterako ditugu paderatik erretilu batera.

Gurina erantsiko diogu ondoren bieirak frijitu diren koipeari, eta limoi tanta batzuk eta perrexil ugari gero. Gatza eman eta zuku mamitsu honetaz garaztatuko ditugu bieira salteatu berriak.

irudia: shelovesbiscotti.com

Bieira salteatuak

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Bieirak meuniere eran

Osagaiak 20 bieira eder eta garbi Koilarakada bat oliba olio Gurina, zati handi bat 2 limoiren zukua Perrexila, txikitua Irina eta gatza Errezeta Gatza emango diogu bieirei, bi aldeetan. Zartagin handi batean olioa eta gurina …

bieirak pastarekin

Bieirak pastarekin

Bieirak pastarekin Osagaiak 24 bieira, garbituak eta bi xerra loditan zatituak 2 baratxuri ale, pikatuak 6 koilarakada oliba olio Perrexil pikatua 600 g pasta, egosi berria, norberaren gustukoa (molde honetako jakietan egokiak dira espagetiak edo …