Menua

Alberjinia haragi eta tipularekin

  • Alberjinia haragi eta tipularekin
  • Alberjinia haragi eta tipularekin
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Alberjinia haragi eta tipularekin –

Osagaiak

  • 4 Alberjinia
  • 2 Tipula
  • 250 g txerri-haragi xehatu
  • Gazta pixka bat
  • Gatz pixka bat
  • perrexila
  • Olioa

Errezeta

Alberjinia haragi eta tipularekinGoseak amorratzen bazaude…. kozina ezazu! (NIK) Errezetarik onena daukat zerbait jan nahi duzunean: Alberjinia haragi eta tipularekin.

Hasteko, mahai bat prestatu behar duzu osagaiekin. Lehenengo urratsa alberjinia eta tipulak garbitzea da. Garbitu eta gero, tipulak zuritu, txikitu eta bota itzazu ontzi batean. Behin hori eginda, hartu alberjiniak eta labanaz erditik moztu, bakoitza bi zatian.

Ondoren, har izase txerri-haragi xehatua. Hartu baino lehen, zartagina olioarekin presta ezazu. Olioa bero dagoenean, bota ezazu haragia zartaginera, eta irabiatu behar duzu bost minutu gutxi gorabehera. Jarri ontzi horretan eta nahastu orea egin arte, gatz pixka batekin. Bitartean, jarri labea ehun gradutan gero erabilitzeko.

Nahastu eta gero, bota orea eta gazt pixka bat albjerinien gainean. Segidan, alberjinia horiek sar itzazu labean hamabost minutuz. Janaria egin arte, platerak prestatu ahal dituzu, perrexil pixka batekin, adibidez.

Alberjiniak prest daudenean, plateretan jar itzazu, eta gozatzera!

Alberjinia haragi eta tipularekin

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Tipula non gorde

Tipula non gorde

Tipula non gorde Beharrezkoak Leku lehor eta iluna Lurrezko ontzi bat … Leku lehor ilunean gorde behar ditugu beti tipulak, patatetatik urrun, erraz asko hondatzen baitira haien ondoan. Gainera, hobe dugu lurrezko ontzietan, eta ez …

sukaldean-fondo0

Okela papur bildua marilen eran

Osagaiak Kg bat txahal haragi, xehatua 1,5 terrina gazta, Filadelfia motakoa Piper berde txiki bat, pikatua Xorta bat ketchup Xorta bat Worcestershire saltsa Gatza eta piperbeltza Oliba olioa Errezeta Gopor batean jarriko ditugu haragi pikatua, …

sukaldean-fondo0

Kuiatxoak haragiz beteta

Osagaiak Haragi gordin pikatua (txahalkia, behikia eta txerrikia), 750 g 4 kuiatxo handi 4 koilarakada oliba olio 4 koilarakada handi tomate saltsa Gatza *Lau pertsonentzat Errezeta Kuiatxoak garbitu eta lehortuko ditugu. Luzetara moztu bitan, eta …

Igel-hanka-salteatuak2

Igel hanka salteatuak

Igel hanka salteatuak –  Osagaiak Kg bat igel hanka garbi, eskeletotik bereiziak 4 baratxuri ale, pikatuak Eskukada bat perrexil, pikatua 8 koilarakada oliba olio Limoi bat, lautan zatitua Errezeta Animaliaren gorputzarekin batean aurkezten dira igel …

sukaldean-fondo0

Bakailao freskoa irin-arrautzeztatua tipula eta piperrekin

Osagaiak 4 bakailao solomo beratu, 220 g bakoitzak Ximiko bat irin Arrautza joa 3 tipula, zerrenda mehetan moztua 12 piper berde, zerrendatan moztua 4 baratxuri ale Oliba olioa Gatza Errezeta Kazola zabal batean ipiniko ditugu …