Menua
  • Bistaratze aukerak

Mihia

sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Txahal mingaina ardo beltzaren saltsan

Osagaiak Txahal mingain bat 1,5 l ur Haragi salda kontzentratua, pastilla bat Tipula bat, zerrendetan zatitua 2 baratxuri ale 2 azenario, xerratuak Porru bat, xerratua Oliba olio pixar bat Baso handi bat ardo beltza Arrautza, …

Ikusi guztia  
Behi mingaina ardo beltzaren saltsanBehi mingaina ardo beltzaren saltsanBehi mingaina ardo beltzaren saltsan

Behi mingaina ardo beltzaren saltsan

Behi mingaina ardo beltzaren saltsan –  Osagaiak Behi mingain bat 1,5 l ur Haragi salda kontzentratua, pastilla bat Tipula bat, zerrendetan zatitua 2 baratxuri ale 2 azenario, xerratuak Porru bat, xerratua Oliba olio pixar bat …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Ardi-mihi belarra limoitan oliba beltzekin

Osagaiak Ardi-mihi belarra garbitua, entsaladarako prestatua, 2 poltsa Oliba beltz zatituak, eskutada bat Oliba olio birjina, 6 koilarakada Limoi erdi baten zukua Gatza eta piperbeltza Errezeta Zaila da azokan ardi-mihi belar basa, garbitu gabea, aurkitzea. …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Txerri mingain irin-arrautzeztatua

Osagaiak 8 txerri mingain garbi Baratxuri-buru bat Porru bat, osorik Tipulin bat, osorik Oliba olioa Ura Gatza Irina eta arrautza joa Oliba olio, frijitzeko *Lau pertsonentzat Errezeta Kazola batean olio tanta bat isuri, eta gorritzen …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Txerri mingainak entsaladan

Osagaiak 8 txerri mingain garbi Baratxuri-buru bat Porru bat, osorik Tipulin bat, osorik Oliba olioa Oliba olioa birjina Ura eta gatza 2 eskarola garbi Baratxuri ale bat, pikatua Allioli edo griviche saltsa ugari *Lau pertsonentzat …

Ikusi guztia  
Txerri mingaina eta patatak entsaladanTxerri mingaina eta patatak entsaladanTxerri mingaina eta patatak entsaladan

Txerri mingaina eta patatak entsaladan

Txerri mingaina eta patatak entsaladan –  Osagaiak 8 txerri mingain garbi Baratxuri-buru bat Porru bat, osorik Tipulin bat, osorik Kg bat patata, uretan egosiak eta zurituak Eskukada bat perrexil, trauskil moztua Oliba olio birjina Xorta …

Ikusi guztia