Menua
  • Bistaratze aukerak

Barbarina

Barbarin frijituakBarbarin frijituakBarbarin frijituak

Barbarin frijituak

Barbarin frijituak –  Osagaiak 24 barbarin txiki, arrokakoak Irina Gatza Oliba olioa, frijitzeko 2 baratxuri ale Barbarin frijituak Errezeta Ongi garbituko dizkigute barbarinak arrandegian, tripak kendurik, eta burua eta isatsa beren horretan utzirik. Oliba olioa …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Barbarinak plantxan, patata, oliba eta albahakarekin

Osagaiak 8 barbarin ertain edo 16 txiki, buruarekin baina ezkata eta triparik gabe Kg bat patata, uretan egosi berriak eta zurituak Eskukada bat oliba beltz, trauskil pikatuak Eskukada bat albahaka, trauskil moztua Oliba olio birjina …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Barbarinak eskabetxean

Osagaiak 1,5 kg barbarin txiki, garbi eta errairik gabe Irina eta frijitzeko olioa 2 tipulin eder, zerrendatan moztuak 8 baratxuri xister, osorik Erramua, hosto fresko bat 10 koilarakada oliba olio Koilarakada bat piperrauts gozo Koilarakada …

Ikusi guztia  
sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0sukaldean-fondo0

Barbarinak meuniere eran

Osagaiak 8 barbarin ertain, ezkatarik eta alboko hezurrik gabe Koilarakada bat oliba olio Gurina, zati handi bat 2 limoiren zukua Perrexila, txikitua Irina eta gatza Errezeta Gatza emango diogu arrainari, bi aldeetan eta barrenean. Zartagin …

Ikusi guztia