Menua

Gosaritarako bizkotxoa

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • 4 arrautza
  • Azukre hautsa, 125 g
  • Almendra gordinaren hautsa, 160 g
  • 125 g gurin bigun
  • 60 g esnegain (ura kenduta)

Errezeta

Katilu batean, hagaxkekin edo, hobeki, irabiagailu elektriko hagaxkadunarekin, arrautzak eta azukrea ongi jo, eta gero gurina eta esnegaina gehitu; den-dena indarrez jo, ongi irabiatu arte. Gero almendra txikitua erantsi eta berriz nahasi. Moldea gurinaz igurtzi eta irineztatu ondoren, orea bertan sartu eta labean eduki 40 minutuan, 180 graduan. Labetik ateratzen duzuenean, hozten utzi jan baino lehenago.

 

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Urdaiazpiko egosiaren arrautzopila

Osagaiak 2 koilarakada oliba olio Perrexil hostoak (eskutada eder bat), nolanahi pikatuak Urdaiazpiko egosia, 4 xerra lodi, dadotan moztuak 8 arrautza Gatza Errezeta Zartaginean, koilarakada bat oliotan, su bizian, urdaiazpiko egosiaren dadoak salteatuko ditugu istant …

Pasta carbonara

Pasta carbonara

Pasta carbonara –   Osagaiak Hirugihar ketua, 8 xerra, puskatan Litro erdia esnegain likido 2 baratxuri ale, txiki-txiki eginak Koilarakada bat oliba olio 2 arrautza, joak Perrexil xehatua 700 g pasta, egosi berria, nahi dena (saltsa …

Arrautza flana esnegainarekin

Arrautza flana esnegainarekin

Arrautza flana esnegainarekin Osagaiak 12 flan egiteko: Litro laurdena esnegain Litro bat esne 6 arrautza 12 arrautza gorringo Bainila, adaxka bat 300 g azukre Moldeak karameluz igurzteko: 200 g azukre Errezeta Arrautza gorringoak, arrautzak, 300 …

Chantilly krema

Chantilly krema

Chantilly krema –  Osagaiak Esnegain likidoa, litro erdia 5 koilarakada azukre hauts Bainila adaxka baten barneko pikorrak, adaxka bitan banatu ondoan. Chantilly krema Errezeta Chantilly egin baino ordubete lehenago sartuko dugu ontzia izozkailuan, jotzen hasi …

Obispo tarta

Obispo tarta, Teresarena

Obispo tarta, Teresarena – Osagaiak 250 g. arbendol edo almendra xehatu 100 g. arbendol osorik 250 g. azukre 8 arrautza-gorringo 8 arrautza-zuringo 125 gr. gurin 30×30 zm-ko ontzi karratu bat (gaileta kaxa metalezko baten tapa …