Menua

Esne-gozoa

  • esne-gozoa
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Esne-gozoa – 

Osagaiak

  • Lata handi bat esne kondentsatu

Esne-gozoa

Errezeta

  1. Kazolaren hondoan egunkari-orri bat ipiniko dugu tolestaturik, latak zuzenean hondoa uki ez dezan. Hondoan egokitu eta urez beteko dugu kazola.
  2. Borbor apalean irakiten edukiko dugu gutxienez 2 orduan, tapaturik betiere, eta ur horretan berean utziko dugu hozten. Urez estalirik egongo da beti lata.
  3. Hoztu denean, lata ireki eta esne-gozoa txigorturik eta mamiturik dagoela ikusiko dugu, galleten artean, opil gozo batekin jateko prest.
Esne-gozoa

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Abena edo oloa, esnea, platanoa eta kakao gosarimerienda edo postrea

Abena edo oloa, esnea, platanoa eta kakao gosari/merienda edo postrea

Abena edo oloa, esnea, platanoa eta kakao gosari/merienda edo postrea –  Osagaiak 800 ml esne 120 g abena edo olo 2 platano kakaoa 120 g azukre moreno edo panela galleta edo bizkotxoa (aukerakoa) … Errezeta …

Arrozesne usaingozatua

Arrozesne usaingozatua

Arrozesne usaingozatua –  Osagaiak 3 l esne 150 g arroz, pikor biribilekoa 125 g gurin 300 g azukre Limoi azal bat Kanela adaxka bat Cognac xorta bat Anis xorta bat Patxaran xorta bat Arrozesne usaingozatua …

Esne frijitu edo peilak

Esne frijitu edo peilak

Esne frijitu edo peilak –  Osagaiak Litro bat esne Kanela, adaxka bat 10 koilarakada azukre 50 g maizena 50 g irin Koilarakada bat eguzki-lore olio Irina eta arrautza joa Oliba olioa, frijitzeko Azukre eta kanela …

Esnegain bizkotxoa

Esnegain bizkotxoa

Esnegain bizkotxoa –  Osagaiak 4 arrautza Azukre hautsa, 125 g Almendra gordinaren hautsa, 170 g 125 g gurin bigun Esnegain irakina eta ura kendua. Bestela esnegain likidoa Esnegain_bizkotxoa Errezeta Katilu batean, hagaxkekin, arrautzak jo behar …

Esne merengatu pattarra

Esne merengatu pattarra

Esne merengatu pattarra –  Osagaiak 800 g esne 200 g esnegain likido Laranja edo limoi azal puska eder bat Kanela txotx bat 175 g azukre 150 g ron Arrautza zuringoak (200 g) + 25 g …