Menua

Txahal muin irin-arrautzeztatua

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • 2 txahal muin, egosiak
  • Gatza
  • Irina eta arrautza, joa
  • Oliba olioa, frijitzeko

Errezeta

Xerra lodietan zatituko ditugu muinak, osorik gera daitezen ahaleginak eginez. Gatz pixar bat eman eta irin-arrautzatan pasako ditugu ondoren. Olio ugarian frijituko ditugu gero, ongi txigortuak gera daitezen arte. Ongi xukatu eta maionesa on bat eta ziapearekin edo eskarola entsalada batekin jan ditzakegu, hirugihar zatitxo batzuekin, esate baterako.

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

sukaldean-fondo0

Behi muinak egosteko era

Osagaiak 4 behi muin Baratxuri-buru baten aleak, azala eta guzti Porru bat, pikatua Tipulin bat, pikatua Perrexil adaxka batzuk Oliba olio pixar bat Sagardo-ozpin pixar bat Ura eta gatza Errezeta Muinak uretan pasa eta beratzen …

sukaldean-fondo0

Txerri muinak egosteko era

Beharrezkoak 8 txerri muin Baratxuri-buru baten aleak, azala eta guzti Porru bat, pikatua Tipulin bat, pikatua Perrexil adaxka batzuk Xorta bat oliba olio Xorta bat sagardo-ozpin Ura eta gatza Errezeta Muinak uretan pasa eta beratzen …

txahal muinak

Txahal muinak egosteko era

Txahal muinak egosteko era –  Osagaiak 4 txahal muin Baratxuri-buru baten aleak, azala eta guzti Porru bat, pikatua Tipulin bat, pikatua Perrexil adaxka batzuk Xorta bat oliba olio Xorta bat sagardo-ozpin Ura eta gatza Txahal …

sukaldean-fondo0

Txerri muin irin-arrautzeztatuak

Osagaiak 8 txerri muin egosi Gatza Irina eta arrautza joa Oliba olioa, frijitzeko *Lau pertsonentzat Errezeta Bitan zatituko ditugu muinak, bi hemisferioak errespetatuz. Gatz pixka bat eman eta irin-arrautzatan pasa ondoan, oliba olio ugaritan frijituko …