Menua

Pasta soja-saltsa eta oilaskoarekin

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • 2 oilasko papar, zerrendatan moztuak
  • Tipula bat, pikatua
  • Piper berde bat, pikatua
  • 2 porru, pikatuak
  • Eskukada bat barrengorri, xerratan moztuak
  • Oliba olioa
  • 300 g pasta txinatar
  • Zorrotada on bat soja saltsa

Errezeta

Padera batean, tipula, piperra eta porrua jarriko ditugu oliba oliotan potxatzen, gatz pixka batekin. 15 minuturen buruan gaineratuko ditugu oilasko paparrak, zerrendatan, eta sutan eztitzen utziko ditugu, koipe askorik erantsi gabe. Soja saltsa isuri eta guztiz apalduko dugu sua: murrizten utziko dugu une batzuetan. Eltze batean ura jarri, gatza eman eta pasta txinatarra egosiko dugu, zorroan zehazturiko aginduen arabera. Xukatu eta barazkiz eta sojaz hornituriko oilaskoarekin nahasiko dugu. Biraka eragin, nahasi eta mahaila elamango dugu bizkol-bizkol, alas goxoa baitago.

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

pasta abakando

Pasta abakando edo miserarekin

Pasta abakando eta miserarekin Osagaiak 2 misera edo abakando, 700 bat gramokoa bakoitza Tipula ertain bat, txiki-txiki eginda 2 baratxuri ale, txiki-txiki eginda 4 koilarakada oliba olio Koilarakada bat tomate saltsa Brandy pixka bat Perrexil …

bieirak pastarekin

Bieirak pastarekin

Bieirak pastarekin Osagaiak 24 bieira, garbituak eta bi xerra loditan zatituak 2 baratxuri ale, pikatuak 6 koilarakada oliba olio Perrexil pikatua 600 g pasta, egosi berria, norberaren gustukoa (molde honetako jakietan egokiak dira espagetiak edo …

Oilasko errea

Oilasko errea baratxuriarekin

Oilasko errea baratxuriarekin –  Osagaiak 2 oilasko eder, erretzeko prestatuak, garbiak 2 baratxuri-buru Gatza eta piperbeltza, eho berria 2 baso ur Oilasko errea baratxuriarekin Errezeta Labeko erretilu handi batean jarriko ditugu barreiaturik baratxuri aleak, oilaskoak …

sukaldean-fondo0

Pasta haragi eta limoi azalarekin

Osagaiak Tipulin bat, txiki-txiki egina 3 baratxuri ale, txikituak 3 koilarakada oliba olio Haragi pikatua, 450 g (txerrikia, behikia edo txahalkia, gizena ere baduena xamurragoa izan dadin) Esnegain likidoa, litro laurdena Limoi baten birrindura Perrexil …

Pasta txipiroiekin

Pasta txipiroiekin

Pasta txipiroiekin –  Osagaiak Txipiroi garbiak, triparik gabe eta zerrenda mehe luzetan moztuak, luzetara. Kilo erdia 2 baratxuri ale, txiki-txiki eginak 3 koilarakada oliba olio 4 koilarakada tomate saltsa Perrexil xehatua 600 g pasta, egosi …