Menua

Pasta soja-saltsa eta oilaskoarekin

  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Osagaiak

  • 2 oilasko papar, zerrendatan moztuak
  • Tipula bat, pikatua
  • Piper berde bat, pikatua
  • 2 porru, pikatuak
  • Eskukada bat barrengorri, xerratan moztuak
  • Oliba olioa
  • 300 g pasta txinatar
  • Zorrotada on bat soja saltsa

Errezeta

Padera batean, tipula, piperra eta porrua jarriko ditugu oliba oliotan potxatzen, gatz pixka batekin. 15 minuturen buruan gaineratuko ditugu oilasko paparrak, zerrendatan, eta sutan eztitzen utziko ditugu, koipe askorik erantsi gabe. Soja saltsa isuri eta guztiz apalduko dugu sua: murrizten utziko dugu une batzuetan. Eltze batean ura jarri, gatza eman eta pasta txinatarra egosiko dugu, zorroan zehazturiko aginduen arabera. Xukatu eta barazkiz eta sojaz hornituriko oilaskoarekin nahasiko dugu. Biraka eragin, nahasi eta mahaila elamango dugu bizkol-bizkol, alas goxoa baitago.

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

ziazerba lasagna

Ziazerba lasagna

Ziazerba lasagna Osagaiak Lasagnarako pasta, pakete bat (aldez aurretik egosi behar ez dena erostea hobe) 2 tipulin, txiki-txiki eginak 3 baratxuri ale, txikituak 5 koilarakada oliba olio Haragi pikatua, kilo erdia (txerrikia, behikia edo txahalkia, …

bieirak pastarekin

Bieirak pastarekin

Bieirak pastarekin Osagaiak 24 bieira, garbituak eta bi xerra loditan zatituak 2 baratxuri ale, pikatuak 6 koilarakada oliba olio Perrexil pikatua 600 g pasta, egosi berria, norberaren gustukoa (molde honetako jakietan egokiak dira espagetiak edo …

Pasta tomate eta txorizoarekin

Pasta tomate eta txorizoarekin

Pasta tomate eta txorizoarekin –  Osagaiak 700 g pasta, egosi berria, nahi dena (saltsa daramaten plater mota honetarako espagetiak edo tagliatelleak dira egokiak) 4 tomate handi, helduak, zurituak eta dadotan moztuak Tipulin handi bat 2 …

ppp

Pasta entsalada karrakela eta perrexil-pestoarekin

Pasta entsalada karrakela eta perrexil-pestoarekin –  Osagaiak Kg pasta, egosia eta hoztua (makarroi edo “galet” moldekoa) Kg bat karrakela edo magurio, egosiak eta oskoletik orratz batez atereak 3 tomate umo Tipulin bat, pikatua Perrexil pikatua …

sukaldean-fondo0

Pasta haragi eta limoi azalarekin

Osagaiak Tipulin bat, txiki-txiki egina 3 baratxuri ale, txikituak 3 koilarakada oliba olio Haragi pikatua, 450 g (txerrikia, behikia edo txahalkia, gizena ere baduena xamurragoa izan dadin) Esnegain likidoa, litro laurdena Limoi baten birrindura Perrexil …