Menua

Rabioliak fruitu lehor saltsarekin Sergio E. eran

  • Rabioliak fruitu lehor saltsarekin
  • Errezeta
  • Bidali iruzkina
  • Antzeko errezetak

Rabioliak fruitu lehor saltsarekin – 

Osagaiak

  • pasta (gaztarekin)
  • 200 ml esne-gain (pakete bat)
  • 8 edo 9 intxaur
  • 8 edo 9 almendra

Errezeta

  1. Lehenengo, kazola urez bete eta sutan jarri berotzeko.
  2. Berotzen hasten denean, pasta bota.
  3. Gero, esnea, intxaurrak eta almendrak irabiagailuan jarri eta zatitu.
  4. Pasta dagoenean, plater batean jarri, eta salsa bota.

TRESNAK:
– Irabiagailua
– Kazola bat

Rabioliak fruitu lehor saltsarekin – 

 

Iruzkina bidali

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Pasta onddoekin

Pasta onddoekin

Pasta onddoekin –  Osagaiak Onddo salteatuen errezeta bat Esnegain likidoa, litro laurden bat Pasta, 800 g Perrexil xehatua Ur eta gatza Pasta onddokin Errezeta Esnegaina irakiten jarri eta borborka hasten den momentuan onddo salteatuak gehituko …

Luisa gazta tarta

Luisa gazta tarta

Luisa gazta tarta –  Osagaiak 100 g gurin guri, pomadan 450 g azukre-hauts 100 g pastel-irin ahul Ximiko bat legamia-hauts Kg bat gazta zuri, joa eta giroko tenperaturan (fromage blanc battu) 3 koilarakada bete irin …

sukaldean-fondo0

Bakailao eta mahaspasa enpanada

Osagaiak Kg bat irin Ura, litro erdia inguru 800 g gurin 4 tipulin handi, zerrendatan moztuak dl erdia oliba olio Ximiko bat piperrauts gozo 2 baratxuri-ale, pikatuak 2 koilarakada bete perrexil xehatu Gatza 750 g …

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran

Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran –  Osagaiak Kakahuete, hur edo almendra batzuk Fruitu lehor gorbezituak nola utzi jateko eran Errezeta / Teknika Kakahuete, hur edo almendra bati hozka egin eta gorbezitua baldin badago, …

pasta nola egosi

Pasta nola egosi

Pasta nola egosi Osagaiak Ura Gatza Errezeta Egosi aurretik axola handikoa da pasta mota ongi aukeratzea. Egosteko ez dute denbora bera behar pasta freskoak eta lehorrak, irin arruntaz egindakoak eta irin integralez egindakoak, edo espageti …